Maria Grapini / Foto: Facebook

Ca să înțelegeți mai bine înflăcărarea Mariei Grapini, am să public întâi declarația președintelui Iohannis, cea prin care acesta ne anunța că România a tras lozul cel mare, primind în jur de 80 miliarde de euro, bani ce ar urma să fie folosiți pentru refacerea infrastructurii în România.

„Tocmai s-a încheiat Consiliul European și am ajuns la un acord. Am ajuns la un acord foarte important pentru Europa, un acord extrem de important pentru România. Iată că, după discuții foarte complicate, după negocieri foarte complicate, după patru zile și patru nopți de negociere, am obținut pentru România o sumă impresionantă – 79,9 miliarde de euro – pentru proiectele europene, negocieri care ne permit acum să trecem la etapa următoare. Vom folosi această sumă de 80 de miliarde pentru a reface infrastructura în România, pentru a construi spitale, școli, pentru a moderniza marile sisteme publice”, a declarat Klaus Iohannis.

Ei, dar ce să vezi? Maria Grapini nu-i de acord, și pace! Că doar știe ea mai bine cum e treaba pe la Consiliul European!

Mă gândesc că Maria Grapini ar putea foarte ușor să o înlocuiască pe Sandra Brown, dacă ar vrea. Sau ar putea să aspire spre zări ceva mai românești, devenind o a doua Irina Binder? Cine poate ști? Nu de alta, însă cu expresii ca „O ratare sau o tradare”, bag de seamă că madame Grapini s-a asigurat măcat de-un titlu bun pentru viitoarea carte.

„Presedintele pnl, scuzati al Romaniei(?) nu a facut nimic la negocierea din Consiliul European de patru zile! Din nou Romania primeste mai putin ca alte state! Si guvernul si europarlamentarii pnl anunțau cu vreo doua luni in urma ce multi bani au obtinut ei de la UE!

O ratare ca multe altele sau o tradare?

Indiferent ce a fost Romania si romanii vor fi distanțați social nu de Covid 19( aici este o distanțarea e fizica) ci de diferenta mare de bani pe care ii va primi fata de alte state!”, scrie Maria Grapini pe Facebook.

Citește și: De ce n-a avut Petre Facebook? Daea!

#News