Victor Ciutacu

Ciutacu e băiatul ăla fără pic de carismă, însă cu o gură invers proporțională cu doza de carismă din dotare. Băiatul ăla care are senzația că tot ce iese din gura lui e aur pur. Culmea e că, deși lipsit total de carismă, există public chiar și pentru acesta. Nu mă miră! Atât timp cât există fani Guță și votanți Dragnea, e absolut firesc să existe și un fan-club Victor Ciutacu. Partea cu adevărat amuzantă este că toate cele trei subcategorii menționate anterior sunt, de fapt, parte ale aceleiași categorii. Nu judec, doar constat!

Astfel, deranjat de afirmațiile lui Traian Berbeceanu, cu toate că nu l-a întrebat nimeni ce părere are despre subiect, Victor Ciutacu catadicsește să se bage în seamă, mai-mai de n-o uita lumea ce băiat inteligent și atotștiutor e el. În opinia „marelui” jurnalist „senzaționalist”, frate de lapte cu Badea și Gâdea, Ciutacu debitează păreri pe internet, vorbind vorbe.

„Dincolo de ura programatică pe țigănet, care a izbucnit în toată hidoșenia ei pe net odată cu isprăvile lui Spartacus și ale bombardierilor de teapa lui, faptul că penalul ăsta încă lucrează în Ministerul de Interne, ca ditamai șef de cabinet al comandantului celulei de criză sau ce-o fi ea, spune multe și despre regimul politic la putere, și despre noi ca popor”, scrie Ciutacu pe contul lui de Facebook.

Reacția intelectualului de carton vine ca răspuns la postarea lui Traian Berbeceanu:

„Nu am să vă spun nici cu cât la sută au scăzut infracțiunile sesizate, nici câte amenzi au dat poliția și jandarmeria și nici că se acționează în sistem integrat. Pentru că nu vă interesează.
Am să vă spun însă, simplu, că vom fi intransigenți cu derbedeii, cu cei care sfidând legea ne sfidează pe noi toți.
Am să vă spun, simplu, că polițiștii și jandarmii sunt hotărăți și determinați să vă protejeze, pe voi cei multi, impunând respectarea legii și atunci când huliganii încearcă să provoace dezordine și haos.
Am să vă asigur că forțele de ordine, alea prost echipate, cu logistică necorespunzătoare și fără suficiente materiale de protecție, nu vor face un pas înapoi în a-și face datoria.
Iar „vitejilor” care din spatele tastaturii jignesc în mod ticălos, și „specialiștilor” care ne fac reproșuri și ne dau sfaturi cu privire la modul de intervenție în ceea ce privește conflictele din Hunedoara, Săcele sau București, le spun că tot polițiștii și jandarmii au fost cei care, de îndată, au restabilit ordinea publică. Cu fermitate și profesionalism i-au reținut pe derbedei, chiar dacă în sensul ăsta nu au apărut filmulețe pe net.
Și da, cred că la violență trebuie răspuns cu violență! Proporțional”, scrie Traian Berbeceanu.

Citește și: Atunci când autoritățile fac exces de zel numai pe 10 august

#News