Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a fost amendat cu 10.000 de lei, după ce a fost filmat în timp ce se plimba prin parcul IOR cu bicicleta, alături de prietena lui. Imaginile, postate pe Facebook, au fost filmate în condițiile în care toate parcurile din București sunt închise pe durata stării de urgență.

Prins cu mâța-n sac, mister Nego a trecut la păreri de rău, pioșenii și regrete.

„Asemenea oricărui cetățean sunt obligat să mă supun legilor acestei țări și, chiar dacă nu a fost intenția mea să încalc ordonanța militară, imi asum faptul ca am greșit și, prin urmare, voi suporta consecințele.

Ca o vulpe bătrână, se apără, apelând la memoria locuitorilor care l-au văzut, de-a lungul celor opt ani, pe jos, cu bicicleta au cu mașina inspectând Sectorul 3.

„Cetățenii Sectorului 3, cei care mă cunosc de opt ani, timp în care ne-am intersectat de sute de ori prin sectorul nostru, știu că am parcurs la pas, pe bicicletă sau cu mașina, fiecare centimetru al acestui sector pentru a găsi cele mai bune soluții la problemele ce țin de administrația locală. Și duminica, și sâmbăta, și în zilele de sărbătoare. Nu a fost nici pe departe intenția mea de a sfida, de a nu respecta legea sau de a vă minți în vreun fel în legătură cu episodul de ieri. Eu chiar ieșisem sa inspectez Parcul IOR. Dar, din păcate, ideea nefericită de a îmbina utilul cu plăcutul intr-o zi de sărbătoare, adică aceea de a o lua alături de mine pe prietena mea, a fost una neinspirată și nepotrivită.

Negoiță își cere scuze și mulțumește pentru critici

Imi pare rău pentru acest episod, mi-l asum și îmi cer scuze celor care s-au simțit lezați în vreun fel. Aceasta nu a fost în nicio clipă intenția mea. Mereu avem de învățat și tot timpul trebuie să căutăm să facem lucrurile mai bine. Pentru mine, ziua de ieri a fost o lecție.

Vă mulțumesc pentru toate criticile, voi ține cont de ele, iar pe viitor voi fi mult mai atent. Nimeni nu e mai presus de lege, prin urmare, vreau să le mulțumesc tuturor celor care zilele acestea sunt în prima linie și au grijă ca situația sa fie una optimă pentru vremurile dificile pe care le trăim.”, a scris primarul Sectorului 3 pe Facebook.

#NEWS