Marcel Ciolacu

Președintele interimar al social democraților, Marcel Ciolacu afirmă că partidul său nu a așteptat să rezolve guvernul Orban situația, ci s-a descurcat singur. Mai pe larg, Ciolacu povestește despre oamenii din administrațiile locale, oameni ce aparțin de PSD – ori de prin primării, ori de prin consiliile județene.

În lipsa ajutorului concret de la Guvern, aceștia s-ar fi mobilizat și ar fi crescut capacitatea de tastare în județele pe care le administrează. Vorbim atât despre județele din Bărăgan și Oltenia, majoritatea celor din Moldova, cât și despre cele din Dobrogea, însă nu numai, după cum se arată în postarea video a lui Marcel Ciolacu pe care o găsiți atașată articolului.

Marcel Ciolacu: „Contribuția aleșilor locali PSD a dublat capacitatea de testare a României”

„În fiecare zi, peste 3.200 de #teste COVID-19 s-ar putea face în plus în România, prin implicarea aleșilor locali ai #PSD, iar în curând capacitatea de testare va depăși 4.000!

Nu am mai stat după acest Guvern, depășit total de situație! De la începutul crizei, președinții de Consilii Județene și primarii PSD din marile municipii au alocat, din resursele locale, peste 34 de milioane de lei pentru achiziția #aparatelor de testare tip PCR.

29 de astfel de echipamente sunt # deja în funcțiune și încă 10 urmează să fie instalate.

Contribuția aleșilor locali PSD a #dublat capacitatea de testare a României. Ei și-au făcut datoria, dar este clar că Guvernul nu vrea să folosească la maximum această infrastructură și să testeze mai mult. De aceea, pe plan local nu se trimit teste suficiente și nici personal care să le proceseze.

Le mulțumesc colegilor mei pentru tot efortul depus în gestionarea pandemiei la nivelul comunităților pe care le conduc. Felicitări pentru răspunsul prompt în fața pandemiei!

#GuvernulOrbanNUtestează”, scrie Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Românii vor și mai multe restricții așa că îi scriu Renatei Weber

#News