Vladimir Putin: Occidentul a întors Ucraina împotriva Rusiei

Vladimir Putin lansează noi acuzații la adresa Occidentului, declarând că Occidentul și-a înșelat în mod cinic populația,

Vladimir Putin susține marți discursul său anual în fața parlamentului rus, după ce anul trecut l-a amânat pentru începutul lui 2023. Discursul liderului de la Kremlin vine la o zi după vizită istorică făcută de președintele american Joe Biden la Kiev.
Discursul  a fost programat să înceapă marți la ora 11:00, ora României, dar liderul regimului de la Moscova a întârziat câteva minute,potrivit .hotnews.ro.

 Vladimir Putin a declarat că ne aflăm într-o perioadă dificilă, în fața unor evenimente istorice, Kievul purtând discuții cu Occidentul despre livrarea de arme înaintea operațiunii militare speciale. ” Vom decide sarcinile operațiunii militare speciale pas cu pas. Noi am făcut tot posibilul să rezolvăm pe cale pașnică situația din Donbas dar Occidentul s-a pregătit pentru un alt scenariu”, a declarat Vladimir Putin.

  • Liderul de la Kremlin susține că Occidentul a întors Ucraina împotriva Rusiei, deoarece Occidentul a început să facă Ucraina „anti-rusă” cu mult timp în urmă, unitățile militare ale Kievului folosesc însemne naziste,  dar nimeni din Occident nu observă asta, proiectul „anti-Rusia” fiind canalizarea agresiunii către est pentru a alimenta un război în Europa, responsabilitatea pentru escaladarea din Ucraina este la elitele occidentale. Vladimir Putin lansează noi acuzații la adresa Occidentului, declarând că Occidentul și-a înșelat în mod cinic populația, Statele Unite au părăsit în mod unilateral tratate internaționale, obiectivul Occidentului fiind puterea fără limite, pentru Occident miza fiind trilioane de dolari.
  • Persoanele care stau la curte riscă amenzi foarte mari dacă ard frunzele uscate