O primărie din Olt ar trebui demolată, anunță Prefectura

Clădirea este inclusă în prima clasă de risc seismic

Foto: Capital

O primărie din Olt, încadrată în prima clasă de risc seismic, ar trebui demolată, anunță Prefectura. În prima clasă de risc seismic este inclusă și un dispensar medical deja consolidat. În județul Olt au fost expertizate şi încadrate în clase de risc seismic 175 de clădiri, din care 118 sunt ale unor instituţii, a anunțat prefectura Olt. Trei dintre aceste au fost încadrate în clasa de risc I., potrivit g4media.ro.

Este vorba despre un dispensar medical deja consolidat, un muzeu în curs de consolidare şi sediul unei primării, propus spre demolare. Din cele 175 clădiri identificate, 118 sunt clădiri administrate de instituţii ale statului (şcoli, primării, cămine culturale, grădiniţe, a precizat Prefectura Olt.

”Dintre acestea, 29 au fost încadrate cu risc seismic IV, 129 cu risc seismic III, 13 cu risc seismic II, 3 cu risc seismic I şi una a fost propusă pentru demolare. Din cele 175 clădiri identificate, 118 sunt clădiri administrate de instituţii ale statului (şcoli, primării, cămine culturale, grădiniţe, etc)”, a precizat Prefectura Olt.

.”Dintre acestea, 29 au fost încadrate cu risc seismic IV, 129 cu risc seismic III, 13 cu risc seismic II, 3 cu risc seismic I  şi una a fost propusă pentru demolare. Din cele 175 clădiri identificate, 118 sunt clădiri administrate de instituţii ale statului (şcoli, primării, cămine culturale, grădiniţe, etc)”, a precizat Prefectura Olt.]

Incendiu de vegetaţie uscată şi stufăriş, în vecinătatea unui drum judeţean din Teleorman