Și bolnav, și cu banii luați

Nu mai e niciun secret faptul că Victor Ponta nu este de acord cu așa-zisa privatizare a sistemului de sănătate. Cu toate că acum ceva vreme povestea chiar el cum și-a dus mama la un spital (DE STAT!) și a întâmpinat probleme, întrucât a trebuit să dea șpagă pentru ca mama sa să fie operată. Și plângea el atunci de mila românilor care nu au banii lui. Și cum murim prin spitale, de săraci ce suntem.

Citește și: Sistemul de sănătate din România nu-l iartă nici măcar pe Ponta

De ce sunteți bipolar, domnule Ponta? Nu de alta, dar privatizarea sistemului de sănătate n-o să ne afecteze cu absolut nimic pe noi, românii de rând cu minim pe economie! La noi, lucrurile sunt clare: n-avem bani, nu ne tratăm! Indiferent că vorbim despre sistemul public de sănătate, ori despre cel privat. Apoi, fie vorba între noi, dacă tot facem împrumut în bancă pentru a ne opera, am prefera măcar ca atunci când mergem la o clinică privată, să primim o factură, să nu luăm microbi din spital, să primim o masă decentă, și să nu ni se întoarcă stomacul pe dos atunci când ne apucă nevoile fiziologice și trebuie să mergem la baie.

Ce mai zice Ponta acum?

„Sigur vreti sa le dati toti banii dvs lui Costache, Orban & Co? Sau sa va tratati acasa ca in Evul Mediu?

Asta reprezinta acum PNL = interesele unor gasti de oameni super bogati ! Iar dupa Alegeri nu ii va mai speria nimic timp de 4 ani ! Sa nu spuneti ca nu ati stiut!”, scrie Victor Ponta pe Facebook

Reacția lui Ponta vine să întregească ceea ce a zis Raed Arafat de curând:

„În audierile din Parlament, Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat senin că Ordonanța privind spitalele private nu este o privatizare a sănătății, ci o modernizare a legii sănătății în beneficiul pacienților. Lucrurile stau însă exact invers, iar efectele privatizării sănătății vor duce la distrugerea sistemului public de sănătate. ”

Și bolnav, și cu banii luați, indiferent unde ne-am trata! Așa că lăsați schemele politice pentru că noi, ăștia mici, nu le mai credem. Om fi noi mici și săraci, dar proști nu suntem!

#News