O celebră rochie a Prinţesei Diana, scoasă la licitație

La aceeași licitație, va fi scos și un tablou realizat de celebrul pictor Peter Rubens, care s-ar putea vinde cu 35 de milioane de dolari

Una dintre cele mai celebre rochii ale Prinţesei Diana va fi scoasă la licitație. Aceasta s-ar putea vinde cu aproximativ 120.000 de dolari. Creată în 1989, din mătase violet, rochia are un decolteu în formă de inimă și o fustă în formă de lalea. Prințesa de Wales a purtat-o pentru prima dată în anul 1991, într-un portret alături de Regele Charles, potrivit digi24.ro.

La aceeași licitație, va fi scos și un tablou realizat de celebrul pictor Peter Rubens, care s-ar putea vinde cu 35 de milioane de dolari

. Pictat în 1609, acesta înfățișează momentul de după tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul. 
La licitațiile de la New York, de pe 26 și 27 ianuarie, va mai fi și tricoul purtat de LeBron James în finala NBA din 2013, când juca pentru Miami Heat.

Kim Kardashian a cumpărat crucifixul care i-a aparținut prințesei Diana. Celebrul pandantiv Attallah a fost achiziționat la o licitație organizată, miercuri, la Londra, a anunţat casa de licitaţii Sotheby’s.

„Bijuteriile deţinute sau purtate de către prinţesa Diana sunt rareori disponibile pe piaţă, mai ales o piesă precum crucifixul Attallah, care este colorat, îndrăzneţ şi distinctiv.”, a declarat Kristian Spofforth de la Sotheby’s, înainte de vânzare.

„Într-o oarecare măsură, acest pandantiv neobişnuit este simbolul încrederii tot mai mari a Prinţesei în alegerile sale vestimentare şi de bijuterii, în acel moment special din viaţa ei.”, a mai adăugat acesta.

Traseul fulgerelor, schimbat cu ajutorul razelor laser