Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

 WhatsApp introduce o nouă funcție cu ajutorul căreia utilizatorii pot părăsi grupurile fără a-i anunța pe ceilalţi membri, potrivit stiripesurse.ro.

Ce servicii oferă noua funcție

Noua funcție permite să se vadă care sunt utilizatorii online, acest lucru fiind posibil datorită unei actualizări de confidenţialitate din luna august a aplicaţiei de mesagerie, a anunţat compania. De asemenea, instrumentul de blocare a capturilor de ecran se află în prezent în teste, a transmis WhatsApp, urmând să fie disponibil în curând. Cei peste 2 miliarde de utilizatori WhatsApp vor avea putea să le interzică altora să realizeze capturi de ecran ale mesajelor „menite să fie văzute o singură dată”, care sunt realizate să dispară după ce au fost deschise.

Potrivit declarației lui Ami Vora, manager de produs al WhatsApp, platforma încearcă crearea unor funcţii ce „permit oamenilor să deţină mai mult control şi confidenţialitate asupra mesajelor lor”


„Vom continua să creăm noi modalităţi de a vă proteja mesajele şi de a le păstra la fel de private şi sigure ca şi conversaţiile faţă în faţă”, a declarat Mark Zuckerberg, CEO al Meta. Atunci când un utilizator părăseşte un grup, în partea de jos a conversaţiei apare o notificare prin care ceilalţi membri ai grupului află acest lucru. In timp ce un utilizator poate dezactiva o funcţie care îi informează pe alţii dacă a citit un mesaj,  acesta nu poate ține în secret  faptul că este online şi utilizează WhatsApp. 

WhatsApp îți va dezactiva contul dacă nu ești de acord cu termenii și condițiile