O femeie i-a distrus mașina fostului prieten, drept răzbunare că a părăsit-o

Incidentul a fost filmat

Sentinta
Sentinta

Supărată că a fost părăsită de iubit, o femeie din Alba Iulia i-a distrus mașina. Incidentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere. Bărbatul are un autoturism Mercedes, potrivit ziare.com. Distrugerea s-a soldat cu pagube de peste 2.000 de euro. El și-a lăsat mașina în parcarea de lângă blocul unde locuiește.

 „A doua zi, utilizând automobilul, a observat că acesta a suferit multiple distrugeri care trezeau suspiciunea că au fost create intenţionat. Din acest motiv, el a solicitat administratorului asociaţiei de proprietari să asigure imaginile capturate de sistemul de supraveghere video.

Vizualizând înregistrările, a observat o persoană de sex feminin pe care a recunoscut-o ca fiind fosta sa concubină, oprind maşina lângă a sa

Ea a lovit cu piciorul oglinda lateral dreapta şi a zgâriat cu cheia caroseria autoturismului Mercedes Benz, la ora 01:00 a zilei de 10.04.2022”, a declarat bărbatul la poliție. Femeia a fost chemată pentru declarații. Ea a susținut că a recurs la acest gest pe fondul unor conflicte avute anterior cu fostul său iubit, pe care îl bănuia că i-a distrus mașina.

A spus că a lovit cu piciorul în oglinda lateral dreapta şi a zgâriat cu cheia caroseria automobilului, susținând însă că nu ar fi provocat daune materiale parbrizului mașinii.

„Declaraţia inculpatei privind faptul că a avariat toate componentele autoturismului ce aparţine victimei, mai puţin parbrizul acestuia, se coroborează cu imaginile surprinse de camerele de supraveghere, imagini vizionate în şedinţa publică din care rezultă lovirea oglinzii din dreapta cu piciorul, producerea unor urme de zgâriere cu cheia pe portbagajul, portierele şi aripa din spate dreapta a autoturismului aflat în proprietatea persoanei vătămate”, se precizează în dosarul aflat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia. 

Femeia (Estera S.) a fost condamnată la plata unei amenzi penale în valoare de 4.000 de lei.

Bărbatul a solicitat și daune materiale de 13.763 de lei, însă instanța i-a respins cererea pentru că a fost formulată prea târziu. „Astfel au fost realizate prejudicii materiale pentru repararea cărora sunt generate nişte costuri băneşti, în principal a fost afectată estetica autovehiculului, fără a fi pusă în pericol siguranţa utilizatorului”, a concluzionat magistratul, prin hotărârea din 14 decembrie 2023. O femeie din Ploiești plimbată timp de 35 de ore, între spitale