Profil de candidat – Cătălin Cristache, pentru Camera Deputaților, din partea PMP

Cu toate că, la o primă vedere, Cătălin Cristache dă impresia unui individ cu bunul simț la purtător, altfel se derulează campaniile sale online, loc în care, din câte putem observa, Cristache se simte foarte confortabil. Astfel, din spatele tastaturii, candidatul PMP la alegerile parlamentare, în trecut candidat pentru fotoliul de primar al Galațiului din partea aceleiași formațiuni, taie, spânzură și încearcă să-și momească electoratul cu adevăruri trunchiate ori cu jumătăți de măsură, pe principiul: „blat e numai atunci când îl fac alții”.

Gură mică, taste impunătoare, poze și mai și

Folosindu-și propriile pârghii jurnalistice, în publicația dumnealui locală, Cristache atacă orice alt partid, în afară de cel pe care îl conduce pe plan local, acuzând blaturi între PNL și PSD, omițând faptul că PMP se află în aceeași situație în județ.

USL a înviat la Galați! PNL și PSD au bătut palma

Știri de Galați

Cristache se remarcă, astfel, prin campanii de defăimare a contracandidaților, indiferent despre ce partid este vorba, însă și prin campanii derulate din patru în patru ani, în care „mișcătorul popular” de Galați se pozează cu vânzători ambulanți de vinete, castraveți și alte legume trebuincioase gospodinelor, ori se folosește de necazul băbuțelor care vând pătrunjel la colț de stradă, cele hăituite de Poliția Locală, cărora Cristache le plânge de milă online, de dragul unei simpatii suplimentare. Dacă-i rost de distribuiri direct de pe pagina electorală a acestuia, de ce nu?

Cătălin Cristache și baronul local PSD Dan Nica, șușotind vrute și nevrute

Foto: Antidotul.ro

Cătălin Cristache s-a dus să îi sugă ciorapii lui Dan Nica (foto)

Antidotul.ro, 2016

Declarație de avere subțirică

Declarație de avere a lui Cătălin Cristache începe cu enumerarea câtorva terenuri agricole avute, trei la număr, în comuna Fundeni din județul Galați, cel mai mare dintre acesta însumând suprafața de 32.072, dobândit în 2011. Tot în Fundeni, Cristache deține, de asemenea, și câteva clădiri. Cu toate că n-are bijuterii, nu e acționarul niciunei societăți, n-are datorii pe la bănci și nici automobile în posesie, Cătălin Cristache încasează anual, aferent salariului său de deputat în Parlamentul României, suma de 131.412 lei, în timp ce soția, Mădălina Cristache, angajată la Oficiul Registrului Comerţului București, sporește veniturile casei cu încă 110.876 lei.

O publicație locală nota în 2016 detalii picante despre averea „Fazanului” Cătălin Cristache, din acea perioadă:

Lui Cătălin Cristache i se spune Fazanul, după ce în urmă cu cîțiva ani se lăuda într-un interviu că el crește fazani. Ca orice ales local, și Cătălin Cristache și-a completat declarația de avere la început de mandat. Ca o primă constatare, putem spune că mare parte din averea fazanului Cristache este concentrată în satul Hanu Conachi, jud. Galați. De exemplu, Cristache declară că deține 4 terenuri în intravilanul Hanu Conachi, după cum urmează: de 32.273 metri pătrați, de 32.072 mp, de 1011 mp și de 1018 mp. În total, aproximativ 6,6 hectare de teren în Hanu Conachi. Interesant este faptul că Cristache a achiziționat toate aceste 4 terenuri într-un singur an: 2011. Cine știe, o fi prins omu’ vreo pleașcă, iar acum, ca orice latifundiar care se respectă, așteaptă să crească prețul pe metrul pătrat, ca să îi iasă și lui de-o ciorbă de burtă. 

Antidotul.ro, 2016

Camera Deputaților, locul unde Cătălin Cristache se duce să se liniștească

Cu toate că, cel puțin pe plan local, Cătălin Cristache e un tip destul de vocal și incisiv atunci când încearcă să-și demonstreze „adevărurile”, fie ele chiar și cu dublu standard, în Camera Deputaților, timp de patru ani de zile, acesta a luat cuvântul de doar zece ori și a pus întrebări de doar 35 ori. Din punct de vedere al activității tacite, Cristache a propus 92 de inițiative legislative și a tras lozul câștigător de 5 ori, din perspectiva legilor promulgate, conform sintezei activității parlamentare în legislatura 2016-prezent.

Auto-lauda lui Cristache

Am luptat pentru Galaţi în aceşti patru ani. Am crezut în nevoia eliberării judeţului de PSD şi, fiindcă am văzut că PNL şi USR merg pe burtă, am încercat să acopăr acest gol. Iată de ce le cer gălăţenilor să voteze PMP şi pe 6 decembrie, aceasta fiind o garanţie că vom avea Opoziţie la „ciuma roşie” în următorii patru ani şi un licăr de speranţă că lucrurile se vor schimba în bine până în 2024. PMP este partidul oamenilor cinstiţi şi competenţi. Noi nu vom uita nicio clipă că gălăţenii ne trimit în Parlament şi avem datoria să le apărăm cauza cu determinare

a declarat Cristache pentru Antidotul.ro, într-un articol de campanie comandat

Samariteanul Cătălin Cristache a făcut bani buni din alimentele copiilor de grădiniță

NePasăDeGalați.ro, 2015

Cătălin Cristache: „De astăzi, marele campion Dorinel Munteanu face parte din echipa PMP Galați”

Digi24.ro, 2020

Plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea. Președintele PSD a instigat la comiterea de violențe

Podul.ro, 2019

Parlamentare 2020: Deputatul Cătălin Cristache şi Iulian Bîrsan deschid listele PMP în Galați

NewsWeek.ro, 2020

Scrisoare deschisă | Cătălin Cristache (PMP Galaţi): Cum rămâne, domnule preşedinte Fotea, cu Centura Galaţiului? 

Monitorul de Galați, 2019

CĂTĂLIN CRISTACHE(PMP):”Primăria Galaţi este aproape de faliment”

Bursa.ro, 2018

Citește și: Profil de candidat – Daniel Ghiță, pentru Camera Deputaților, din partea PSD

#News