Horoscop azi, miercuri 21 septembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest reprezentativ al zilei este oferit de trigonul Lunii de pe Leu cu planeta Jupiter, în retrogradare, de pe Berbec. Acest unghi astrologic ne vorbește de: expansivitate, bucurie, reușite, satisfacție, noroc, generozitate, simpatie, bunăvoință și omenie. Astfel, discutăm de o zi a succesului, a fericirii, precum și a dreptății și a echității!

BERBEC

Veți avea parte de o zi minunată în plan sentimental! Este o zi fastă și pentru distracție, recreere și relaxare! Veți manifesta un comportament integru, just, onorabil și caritabil!

TAUR

O femeie mai în etate din familie vă poate fi de mare ajutor! Este și un moment de bun augur pentru a cumpăra ceva frumos pentru casă! Divinitatea vă va ocroti într-un mod mai deosebit în această zi!

GEMENI

Veți comunica într-un mod foarte elocvent, dulce și diplomatic! Puteți primi și o veste foarte pozitivă despre sau de la o femeie mai în vârstă. Un prieten mai influent și prestigios vă va susține forte!

RAC

Vi se preconizează o zi chiar bună sub raport financiar! Vă puteți descoperi și rafina și unele talente sau abilități cumva mai artistice, sensibile. În cele ce țin de profesie vi se arată o doză extraordinară de noroc!

LEU

Astrele vă arată mai pozitivi, gentili și zâmbitori! Veți atrage energii foarte benefice și prospere asupra dumneavoastră! Totodată, aștrii zilei vă prezintă și mai spirituali, etici și receptivi sub raport intelectual.

FECIOARĂ

Vi se relevă o remediere semnificativă în planul sănătății! Vă veți reliefa și cumva mai empatici, sensibili și generoși! Veți beneficia de o protecție aproape miraculoasă împotriva marilor incidente sau accidente!

BALANȚĂ

Puteți câștiga prietenia unei femei omenoase. În viața de cuplu veți beneficia de afecțiune, tandrețe și înțelegere. Vi se relevă o zi îmbelșugată și pentru afaceri și treburi de ordin legal sau litigios!

SCORPION

Vi se preconizează o zi de succes în plan profesional, câștigând respectul și simpatia șefilor. Totodată, și imaginea dumneavoastră socială va fi una demnă de admirație! Vi se relevă și o remediere majoră în cele ce țin de sănătate!

SĂGETĂTOR

Puteți primi o veste foarte fericită despre sau de la o femeie mai matură de la mare depărtare. Aveți parte de o zi optimă și pentru studiu, evaluări și călătorii. Totodată, veți fi și foarte creativi, entuziaști și populari!

CAPRICORN

Aveți parte de o zi cu noroc când discutăm de câștiguri materiale ce nu țin de munca dumneavoastră propriu-zisă! Totodată, vi se preconizează o zi specială în plan romantic! Vi se relevă frumoase împliniri și în familie!

VĂRSĂTOR

Astrele vă preconizează momente splendide în viața de cuplu! Și relațiile cu cei din jur în general vor fi foarte pozitive și armonioase! Veți reliefa și o judecată echilibrată, înțeleaptă și dreaptă.

PEȘTI

Vi se relevă o ameliorare semnificativă în sfera sănătății! La locul de muncă veți beneficia de suportul unei colege mai vechi. Puteți beneficia și de oportunitatea unui câștig financiar uluitor!

Horoscop HashtagNews