Horoscop azi, duminică 21 august 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul astral dominant al zilei este redat de către opoziția lui Mercur de pe Fecioară cu planeta Neptun, în retrogradare, de pe Pești. Acest unghi celest ne vorbește de: confuzie, iraționalitate, escapism, stres și volatilitate intelectuală. Este o zi ușor cam tumultoasă în plan astrologic, fiind necesar să fim ceva mai logici, realiști și atenți!

BERBEC

Vi se pot reliefa unele mici neînțelegeri cu niște colegi de la job. Vă puteți aștepta și la unele probleme de sănătate mai neobișnuite! Puteți manifesta și o tendință forte înspre vicii.

TAUR

Puteți întâmpina unele probleme de comunicare cu persoana iubită! Se pot prezenta și unele discuții mai deranjante cu proprii copii! Un prieten vă poate face o surpriză cam neplăcută!

GEMENI

Puteți avea parte de mici conflicte în familie! Nu este o zi fastă pentru a plănui schimbări majore în casă! Se poate ivi și o încurcătură ori o divergență în relația cu șefii!

RAC

Vi se relevă o comunicare cam ineficientă cu cei din jur! Puteți lua și unele decizii nu prea profund gândite! Nu este o zi de bun augur pentru călătorii pe distanțe lungi!

LEU

Puteți avea parte de unele discuții și negocieri mai puțin productive legate de bani. Încercați să nu vă îndatorați financiar! Din păcate, vi se relevă și un risc mai semnificativ de accidente ori incidente mai curioase, exotice!

FECIOARĂ

Vă puteți arăta cumva mai superficiali și guralivi, fiind nevoie să fiți ceva mai practici și realiști! În viața maritală vi se pot reliefa unele situații mai ciudate! Nu este o zi bună nici pentru afaceri!

BALANȚĂ

Puteți prezenta o judecată mai înnegurată, fiindu-vă mai dificil să luați decizii cu adevărat obiective și eficiente! Puteți fi și vorbiți de rău pe ascuns! Fiți ceva mai atenți și cu sănătatea!

SCORPION

Vi se poate releva un conflict cu un prieten mai tânăr! Nu este o zi fastă pentru evenimente de ordin social, public! În dragoste vă puteți lovi de unele posturi destul de curioase, stranii!

SĂGETĂTOR

Puteți avea parte de unele discuții mai neproductive cu șefii! Nu este o zi fastă pentru a face schimbări importante în carieră! Puteți resimți și o stare emoțională mai turbulentă, neașezată!

CAPRICORN

Nu aveți o zi favorabilă pentru studiu și examinări! Fiți ceva mai atenți în caz de călătorii sau drumuri mai lungi! Încercați să vă arătați ceva mai organizați și limpezi în comunicare!

VĂRSĂTOR

Vi se înfățișează un risc mai semnificativ de accidente ori incidente, îndeosebi de circulație, deci fiți ceva mai prudenți! Încercați să fiți ceva mai economi și echilibrați în cheltuielile bănești!

PEȘTI

Din nefericire, vi se relevă o zi cam inoportună pentru afaceri și tranzacții majore! Vi se pot prezenta și unele conflicte în viața de cuplu! Vă puteți arăta cumva mai hipersensibili, fluctuanți și cam neserioși.

Horoscop HashtagNews