Costel Alexe

Vă mai amintiți discursul Liei Olguța Vasilescu, cel în engleză? Da, cel de care a făcut toată lumea mișto la momentul respectiv! Ei, bine, iată că istoria se repetă, însă de data aceasta îl avem pe ministrul Mediului, Costel Alexe, în rolul principal. În sfârșit se poate lăuda și doamna fost ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu că e răzbunată. De altfel, cei care acuzau „interesele mari de la mijloc” între PSD și PNL pot constata liniștiți acum că dreptate era de partea lor încă de dinaintea dovezilor. În mod cert, dorind să-i apele Olguței Vasilescu reputația, liberalul Alexe a ținut cu tot dinadinsul să dovedească că social democrații știu engleză la fel de bine ca liberalii, aflându-se același „boat”, cum ar veni.

Nu mă credeți? Dovada aici:

Într-o notă mai serioasă, dacă o astfel de notă este posibilă, ministrul Mediului, Costel Alexe a fost prezent la conferință COP despre Mediu unde se pare că a fost un pic doborât de limba engleză, cea cu care s-a tot luptat, în dorința lui de a o pronunța cât mai corect. „Bes don saiz fit recomendation”, a zis la un moment dat Alexe, vizibil chinuit de greaua povară și ușor transpirat. Nu mă întrebați ce-o fi vrut să zică cu asta domnul ministru pentru că, din câte observ, mie mi-au predat la școală engleza greșită. Nu de alta, însă observ că tendința e alta! Încep să-i dau dreptate vloggerului Selly și să constat că școala într-adevăr nu te învață nimic.

Nu-i nimic, domnule Alexe! Se poartă! Puteți acum să formați liniștit un club în care să-i invitați pe Ion Iliescu, pe Lia Olguța Vasilescu și pe Viorica Dăncilă.

Citește și: Codrin Ștefănescu scoațe colții: „Avem cel mai idiot guvern din istoria României!”

#News