Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu - foto: Iulia KELT

Cum vă povesteam și săptămânile trecute, pe Codrin Ștefănescu nu pare să-l fi afectat foarte tare lungile și desele plimbări prin instituțiile care cercetează diverse. De fapt, atât de lipsit de obraz pare fostul „lacheu” al lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, încât se aruncă în valuri de jigniri fără perdea la adresa Guvernului.

Cu siguranță vorbim despre greșeli impardonabile ale actualei guvernări, însă dacă este să ne amintim de vechile guvernări, unde nici acolo lucrurile n-au avut tendințe prea roz, afirmațiile acestuia nu dovedesc decât că o bună parte a oamenilor trecutului ar trebui să rămână acolo unde le este locul, și-anume în trecut. Cu toate astea, iată că ei se încăpățânează să existe într-un prezent care, în mod cert, îi depășește.

Codrin Ștefănescu și limbajul lui colorat

„E haos general si se vede clar! Guvernul liberal si comitetul āla de urgente au fācut totul praf si pulbere! Economia e in colaps, sute de mii de români fārā loc de muncā, afacerile private sunt blocate, lumea-i in depresie. Iar ei fac poze cu ambulante, raportāri sinistre si ireale, imagine proastā in toatā lumea. Avem cel mai idiot guvern din istoria României!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Citește și: În dicționar, în dreptul cuvântului „ironie”, apare fotografia lui Tăriceanu

#News