Trei femei lovite de un autobuz pe o trecere de pietoni din Galați

În autobuz se aflau 40 de persoane

Un autobuz al societății gălățene de transport public a intrat sâmbătă în trei femei aflate pe trecerea de pietoni pe strada 1 Decembrie 1918 din Galați, potrivit stiripesurse.ro.

Șoferul autobuzului, în vârstă de 48 de ani, a surprins și accidentat cele trei femei, cu vârstele de 54, 55 și 67 de ani.

„La data de 20 aprilie 2024, la ora 10:56, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Galați, ar fi avut loc un accident rutier, în urma căruia 3 persoane au fost rănite” a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Galați. Ele traversau strada pe marcajul pietonal semaforizat, conform IPJ Galați. Dintre persoanele rănite, cea cu vârsta de 55 de ani a fost preluată și dusă la spital de un echipaj de la ambulanță. În autobuz se aflau 40 de persoane și niciuna dintre acestea nu a suferit vreo leziune.

Cele trei femei au traversat pe la trecerea de pietoni, dar nu este clar la acest moment dacă semaforul era verde sau roșu la traversare

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, în timp ce conducea un autobuz ce aparține societății locale de transport public, având direcția de deplasare dinspre strada Aurel Vlaicu către strada Aurel Vlaicu, când a ajuns la intersecția cu strada Tecuci, ar fi surprins și accidentat trei femei, cu vârstele de 54, 55 și 67 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere pe marcajul pietonal semaforizat”., au transmis oamenii legii. La testarea cu aparatul etilotest a șoferului rezultatul a fost negativ. Polițiștii vor întocmi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cea mai căutată stațiune din România pentru minivacanța de 1 Mai și de Paște