Șerban Nicolae

Șerban Nicolae nu-i om trecut prin politică degeaba. A prins și el un pic de experiență în domeniu cât timp a stat pe lângă Liviu Dragnea.

Așadar, în lumina ultimului scandal, potrivit căruia în presă s-ar fi scurs un document ce nu ar fi trebuit să dea momentan ochii cu poporul, Nicolae se declară atotștiutor în legătură cu intențiile adevărate. În opinia acestuia, există fix două variante. Ori avem parte de niște autorități cam neglijente care pierd documentele în lucru, ori e vorba de o teorie a conspirației demnă de cărțile SF, prin care aceleași autorități ne testează să vadă cum reacționăm la astfel de vești.

Dar pe Șerban Nicolae nu-l testează nimeni? Nu de Coronaravirus!

„ÎNCREDERE ȘI RESPONSABILITATE

Pe toate căile, oficialitățile încearcă să explice că hotărârea (cu multe inepții în conținut!) care „a scăpat” în spațiul public este doar un proiect (draft, pe românește) care nu a fost încă(!) adoptat.
Asta îmi amintește că la începutul lunii martie a mai „scăpat” public un document care vorbea de întreruperea cursurilor până în 22 aprilie. Hotărârea care a fost aprobată s-a limitat la 22 martie, dar acum se vorbește din nou de prelungirea întreruperii până după 20 aprilie.
Cu alte cuvinte, cetățenii trebuie să aibă încredere în discernământul unor decidenți cărora „le scapă” documente aflate în lucru. Sau, trebuie să ne obișnuim cu ideea că așa se testează posibilele reacții ale populației.
În orice situație, cei care decid trebuie să înțeleagă că într-o situație atât de gravă inconștiența politrucilor, jocul de imagine al iresponsabililor are consecințe care amplifică exponențial efectele epidemiei.
Credibilitatea, în aceste momente, este a celor care acționează exclusiv din profesionalism si patriotism. Două trăsături complet străine vouă politrucilor!”, spune acesta pe Facebook.

Citește și: Declarația cu tăiș dublu a lui Șerban Nicolae

#News

Foto