Călin Popescu Tăriceanu

Tăriceanu a auzit de documentul care propunea interzicerea deplasărilor și, pentru că și el lucrează de acasă, a devenit foarte guraliv pe Facebook. Din documentul cu pricina reiese ca Guvernul intenționează să impună restricții foarte severe privind circulatia pe strazi. Noi, muritorii de rând, am așteptat să vedem ce anume se întâmplă cu documentul, cuminți și nepanicați. Nu și Călin.

Nu știm ce-l sperie mai tare și-l transformă din Tăriceanu în moliceanu, să fie PNL-ul, să fie epidemia? De epidemie, nimic sigur. De fosta guvernare, iarăși, nimic sigur. Îl enervează la culme actuala guvernare că nu joacă așa cum cântă el?

Sau, poate, sunt doar nervi de Facebook care-au adunat vreo 120 de likes într-o oră (slăbuț, slăbuț, Căline). Sau, poate, doar vrea să amplifice panica, discutând discuții, că doar asta face oricine pe Facebook. Păcat că doar postează și niciodată nu răspunde:

„Măsura incompetenței guvernului Orban. Au trecut 72 de ore de când am cerut guvernului Orban să impună măsura izolării la domiciliu pentru toți cei care pot să lucreze de acasă.

Pentru noi toți deplasările trebuie să fie strict limitate la aprovizionare sau drumul la locul de muncă și înapoi. Doar așa vom putea stopa răspândirea rapidă a virusului.

Fiecare oră care trece fără această măsură înseamnă riscuri suplimentare de îmbolnăvire pentru mulți români”.

Ok, Căline, de postat, postezi, de numărat orele, le numeri, de răspuns, nu răspunzi, că oricum nu-ți prea place să fii tras la răspundere. Mie îmi pari doar disperat politic, nu și îngrijorat de epidemii.

Arafat contracarează și anunță că documentul publicat de Libertatea, prin care sunt prevăzute restricții severe de circulație, nu ar trebui luat în serios: „Din păcate iresponsabiliatatea persoanei care a facut acest proiect public când acesta este încă pe masa discuțiilor este una evidentă, inducând populația în eroare și panică fără rost și împiedicând un proces de consultare să fie finalizat corect și în liniște”.

Tare e ușor să verifici o sursă, enorm de ușor și la îndemâna oricui, mai ales că stăm în casă și avem și acces la informație și destul de mult timp liber. Și, tare-i bine să înveți să ai răbdare până ceva devine oficial. Și nu voi adăuga aici vreun comentariu în legătură cu acele (multe) neveste. Nu, nu!

Citește și: Pe Chirica-l umple frica. Teste de Coronavirus fără număr

#News