Firma de salubrizare Urban S.A., la îndemnul primarului Gabriel Mutu, a luat atitudine în Sectorul 6 al Capitalei. Fiecare stradă a sectorului, precum și pubelele de gunoi sau orice alt obiect care poate fi un focar de infecții sunt dezinfectate, pentru a împiedica virusul COVID-19 să se răspândească. La fel se întâmplă și cu gurile de metrou, care sunt stropite cu soluții speciale anti-coronavirus.

URBAN S.A. activează în domeniul managementului integrat al deșeurilor încă din 1995, timp în care a devenit unul dintre cei mai importanți jucători de pe piață. Experiența acumulată, valorile promovate, dezvoltarea continuă și calitatea serviciilor prestate au plasat compania în topul firmelor cu capital privat românesc. Investițiile în parcul auto, infrastructură, resurse umane și parteneriate pe termen lung au contribuit la o continuă expansiune, compania devenind lider național în domeniul managementului integrat al deșeurilor.

Vezi și Mobilizare în Sectorul 1 București, în lupta contra COVID-19

Rolul pe care URBAN S.A. îl deține în piața serviciilor de management al deșeurilor se completează cu dorința de a fi un model pentru celelalte companii, investițiile în protecția mediului, protecția muncii și programele de responsabilitate socială susținând aceste lucruri.

Gabriel Mutu, măsuri necesare pentru cetățeni

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor Sectorului 6, în contextul riscului de răspândire a COVID-19, primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, anunţă măsuri de prelungire a termenelor, respectiv:

– Autorizațiile de funcționare, cât și acordurile și orarul de funcționare se vor prelungi automat până la data de 30 iunie 2020, cu respectarea condițiilor legale în îndeplinirea activităților declarate. Acest termen prelungit este valabil și pentru depunerea certificatelor fiscale de către persoanele juridice, care au contracte de închiriere cu Administrația Piețelor Sector 6.

– Contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2020, impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiază de bonificația stabilită de Consiliul Local. Obligațiile fiscale pot fi achitate online, pe platforma www.ghiseul.ro, iar informațiile utile suplimentare pot fi regăsite pe site: www.taxelocale6.ro.

– Termenul de plată pentru închirierea locurilor în parcajele de reşedinţă aferente acestui an se prelungește până la data de 30 iunie 2020.

#NEWS