Gabriela Firea

Gabriela Firea se dezlănțuie din nou, așa, cu forțe proaspete de luni, acuzând Guvernul Orban că îi nedreptățește pe cei care lucrează în IT. Astfel, aceasta face încă o postare pe contul personal de Facebook, în care le plânge de milă IT-iștilor, pe motiv că pe vremea PSD, lucrurile mergeau strună, iar aceștia o duceau mult mai bine decât viitorul ce li se întrevede cu noile măsuri Orban.

”Sa afle si IT-istii ce le pregateste guvernul de dreapta! Cand le dadea facilitati guvernul de stanga, era liniste totala. Era normal, chiar banal! Si da, vrem si noi tratament egal pentru toti cetatenii si firmele, precum si legalitate.

Dar, la Dl Orban, e doar un sablon, pentru ca guvernul a acordat masuri si facilitati fiscale doar ANUMITOR societati private, nu intregului mediu de afaceri.

Sunt discriminati pozitiv doar afaceristi alesi pe spranceana, carora li se ofera scutiri, aranjamente. Se fac angajari in posturi cheie, dintre sponsorii PNL.

Care este reactia adevaratilor intreprinzatori romani si straini? Cei care asteapta un tratament nediscriminator de la guvern? Tacere!

Pauperizarea pensionarilor si a salariatilor se traduce prin inghetarea obiceiurilor de consum. Ceea ce se reflecta direct in scaderea profitului si, deci, comprimarea economiei.

Cu tristete spun ca avem un guvern incapabil sa gestioneze tara. In afara de imprumuturi – ajunse la peste 20 de miliarde de lei in doua luni si jumatate -, nu se mai aude nimic incurajator.

A, ba da! Sa avem alegeri anticipate. Sa ia votul romanilor, prin manipulare, dupa care sa implementeze intreg planul de austeritate. Pnl – numele tau criza. Criza si austeritate!
#DeDreapta #Criza #Austeritate”, a declarat aceasta de curând, pe Facebook.

De asemenea, aceasta acuză actualul guvern de faptul că prea se aruncă în oala austerității, neglijând nevoile românilor, indiferent că vorbim despre cei ce lucrează în IT, despre pensionari, ori despre ceilalți angajați ai României, plusând pe faptul că măsurile populiste ale PSD erau mai bune.

#News