Mircea Badea
Mircea Badea

Tută este persoana care vorbește vrute și nevrute. Sau, tot tută, s-ar traduce prin toantă. Sau prostănacă. Desigur, toate adjectivele de mai sus fac parte din vocabularul lui Badea și, trebuie să admitem că poate mai mult când vine vorba de spume, nervi și cuvinte licențioase. Mult mai mult.

Mircea Badea este fix acela care vorbește vrute și nevrute, prezintă ”În gura presei” la Antena 3 și încă este considerat de mulți ca fiind un tip cu șarm. Sau un tip care ”le zice”.

Nu este prima dată când Mircea Badea a avut o reacție acidă la adresa știristei Andreea Esca, având legătură și cu noul patron al postului de televiziune.

Este vorba despre un atac care se leagă și de noul patron pe care postul de televiziune îl are, cehul Petr Kellner. În urmă cu scurt timp, omul de afaceri a cumpărat postul de televiziune PRO TV, cu 2.1 miliarde de dolari. Desigur, acord a fost aprobat în unanimitate de Consiliul de Administrație al CME (Central Media Enterprises).

”Deci nu știu cum o să facem acum cu atâta hashtagism la Pro TV. Cum facem? A venit unu cu afaceri de minerit în Rusia! Ce-ai făcut, Bobiță? Ce-o să mai zică doamna Andreea Esca sau toți hashtagiștii de la Știrile Pro TV?”, a spus Mircea Badea , care apoi a dat play unei piese cântate de Corul Armatei Roșii, arată BZI.

Prezentatorul de la Antena 3 nu s-a oprit doar aici. Esca i-a devenit țintă directă în momentul în care a ales să vorbească despre viața unui om infectat cu coronavirus. Badea a ales să o critice pe Andreea Esca și atunci când prezentatoarea de știri contactase atât ea, cât și soțul și unul dintre copii noul coronavirus: ”E bine. Tuta sugea ciorapii la „statul de drept”. Să-i intre ciorapii în amigdale, zic. Ciorapovirusul”, zicea Mircea Badea.

Citește și: Delia nu scapă de grija care-i chinuie pe români: Când faci un copil?

#News