Șoferiță din Sibiu, prinsă drogată și fără permis 

Este vorba despre o femeie în vârstă de 35 de ani

O femeie în vârstă de 35 de ani, din Orlat, a fost prinsă de poliţiştii din Sibiu la volan fără permis de conducere şi sub influenţa substanţelor psihoactive, potrivit g4media.ro.

La data de 18 septembrie, în jurul orei 4,00, în municipiul Sibiu, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ion Raţiu de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din Orlat.

„Din primele verificări efectuate de către poliţişti a rezultat că cea aflată la volan nu deţine dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Totodată, testarea femeii cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la metamfetamină, persoana în cauză fiind însoţită la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenţei substanţei psihoactive în organism”, a precizat marţi IPJ Sibiu. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa substanţelor psihoactive.

Accident grav pe Autostrada A1