Accident grav pe Autostrada A1

Patru mașini au fost implicate, printre carei două camioane

Autosrada A1
Autosrada A1 sursa foto Wikipedia

Trafic blocat lângă Bucuresti, pe Autostrada A1, după un accident în lanț,  patru mașini fiind implicate, printre care și două camioane. De asemenea, coloane uriașe de mașini s-au format pe sensul de intrare în Capitală. Pompierii intervin cu greu la locul accidentului., nereușind să ajungă la o mașină strivită între două camioane. Traficul este blocat în continuare pe sensul de mers spre Pitești, potrivit digi24.ro.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că patru autovehicule, dintre care două autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune faţă – spate pe autostrada A1 pe sensul Piteşti – Bucureşti, la kilometrul 17, în zona localităţii Ciorogârla din judeţul Ilfov.

Traficul este blocat, fiind deviată circulaţia pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal. Mai multe persoane sunt evaluate la fața locului. Nu este un număr exact de victime, fiind și persoane încarcerate, iar salvatorii încearcă să-i scoată dintre fiare. La fața locului a ajuns și un elicopter SMURD, care a aterizat pe A1 ISU BIF transmite că o persoană aflată într-un autoturism implicat în accident a fost transportată de elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca. Unul dintre șoferii de tir a fost descarcerat, conștient, iar al doilea este evaluat medical la fața locului.

Șoferii tirurilor au fost găsiți în autovehicule.

Unul nu are probleme medicale, iar celălalt a fost descarcerat și este conștient. Este evaluat de un echipaj SMURD și va fi transportat la spital. Acționează Detasamentul Special de Salvatori cu Autospeciala pentru Descarcerare Grea, Containerul Multirisc cu echipamente pentru interventia de descarcerare, autospeciale de stingere, SMURD si Serviciul de Ambulanță Giurgiu. Și elicopterul SMURD a revenit la locul interventiei. Șofer din București, prins drogat și fără permis de conducere