Un adolescent a produs un prejudiciu imens unei firme de curierat

Polițiștii din cadrul Secției 7 din ClujNapoca au efectuat o percheziție domiciliară, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de  furt calificat, un tânăr de 18 ani fiind reținut pentru 24 de ore, potrivit ziare.com.

Potrivit cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale a Secției 7, de la începutul anului 2023 și până în prezent, tânărul de 18 ani, împreună cu alte persoane bănuite, în cadrul activităților de manipulare a coletelor ar fi furat diferite bunuri

Ei au cauzat operatorului de servicii de curierat un prejudiciu în valoare de aproximativ 8.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat parțial de polițiști până în prezent. În cadrul percheziției au fost identificate și ridicate mai multe bunuri care fac obiectul cercetărilor.

Prejudiciul a fost recuperat parțial de polițiști până în prezent, în timpul percheziției fiind identificate și ridicate mai multe bunuri care fac obiectul cercetărilor. Pe parcursul activităților s-a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Serviciului Criminalistic Cluj, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, precum și polițiștilor din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda. În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

40 de pompieri români vor pleca azi să ajute la stingerea incendiilor din Grecia