Cristian Popescu Piedone anunță curățenie generală de amploare în Sectorul 5: „Până la jumătatea lunii august, FACEM SECTORUL 5… BOBOC”

Colectăm gratuit inclusiv obiectele voluminoase de care nu mai aveți nevoie, este mesajul transmis locuitorilor sectorului de către primarul Piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, anunță demararea unei campanii de curățenie generală în sector, care se va finaliza la mijlocul lunii august. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, edilul sectorului 5 al Capitalei anunță că vrea să facă sectorul 5 ” boboc”, pentru acest lucru urmând să fie împărțit în 20 de zone unde vor fi spălate străzile, trotuarele, bordurile, aleile.

Cristian Popescu Piedone: Ridicăm rablele de pe domeniul public! Oameni dragi, vă ajutăm să va faceți curățenie și în propriile case! COLECTĂM GRATUIT OBIECTELE VOLUMINOASE DE CARE NU MAI AVEȚI NEVOIE

Cristian Popescu Piedone anunță că vor fi adunate și gunoaiele din grădini, parcuri și părculețe, fiind efectuate și acțiuni de igienizare în jurul blocurilor, școlilor grădinițelor, creșelor, liceelor. Potrivit edilului sectorului 5, vor fi defrișate uscăciunile, vor fi strânse buruienile și cosmetizați copacii sănătoși. Cristian Popescu Piedone îi anunță pe locuitorii sectorului 5 că se vor colecta gratuit obiectele voluminoase de care ei nu mai au nevoie, în acest sens fiind pus la dispoziția celor interesați numărul de telefon „031.9451”.

Cristian Popescu Piedone: „Muncim cât trebuie și facem imposibilul… posibil!”

„Am început CURĂȚENIA GENERALĂ Până la jumătatea lunii august, FACEM SECTORUL 5… BOBOC De la ora 4.00 a dimineții, am împărțit sectorul în 20 de zone și ne-am apucat de treabă! Spălăm străzile, trotuarele, bordurile, aleile! Strângem gunoaiele din grădini, parcuri, părculețe! Igienizăm în jurul blocurilor, în curțile școlilor, liceelor, creșelor și grădinițelor! Defrișăm uscăciunile, alungăm buruienile, cosmetizăm arborii sănătoși! Ridicăm rablele de pe domeniul public! Oameni dragi, vă ajutăm să va faceți curățenie și în propriile case! COLECTĂM GRATUIT OBIECTELE VOLUMINOASE DE CARE NU MAI AVEȚI NEVOIE !Vă așteptăm solicitările și sfaturile la următorul număr de telefon: 031.9451 Muncim cât trebuie și facem imposibilul… posibil! Cu respect și cu recunoștință, primarul Piedone „, este mesajul transmis pe Facebook de Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone poate reveni la conducerea Primăriei Sectorului 5