FOTO Revista 22
FOTO Revista 22

Atunci când au nevoie de informații, românii se pot baza pe Victor Ponta

…Pentru că acesta, după cum vă relatam și prin alte articole, pare să le știe pe toate. Astfel, într-un ultim mesaj postat de către Ponta pe pagina sa de Facebook, acesta se lamentează nevoie-mare în legătură cu criza gravă în care ne aflăm, criză pe care guvernul Orban o gestionează prost și fără să țină cont de adevăratele nevoi ale românilor.

De altfel, caz în care vă întrebați ce-a fost cu scandalul ăla referitor la chinezii supărați pe noi, iată! Victor Ponta ne lămurește:

„In cea mai grava criza de dupa Al Doilea Razboi Mondial – Romania are un Guvern format din sclavi orbi / care nu vor sa vada cat conteaza in aceste momente ajutorul Chinei pentru Italia, Spania, Polonia, Ungaria si Serbia / care nu sunt interesati de experienta acumulata de China in combaterea Coronavirusului si nici de sprijinul material ( masti, echipamente, teste, aparatura medicala) pe care vecinii nostri l-au primit cu recunostinta !

Vineri, la videoconferinta organizata de China cu tarile din Europa Centrala si de Est, au participat toti vecinii nostri la nivel de Ministru / chiar si din Spania ( care nu este deloc in Europa Centrala si Est) a fost Ministrul de Externe / Presedintele Serbiei a multumit Chinei intr-un mesaj video pe care cred ca l-au vazut la fel de multi romani cat si sarbi !

In Romania Ministrul Sanatatii e prea ocupat (e la fitness) sa participe – secretarii de stat nu au primit mandat de la Ministru / noroc ca s-au gasit doi Directori de la MAI si MS sa fie macar prezenti – fara nicio solicitare si fara nicio interventie!

In nume strict personal si la solicitarea unor oameni seriosi si profesionisti am luat legatura cu Ambasada Chinei si autoritatile medicale din China – raspunsurile la cererea de sprijin au fost imediate, pozitive si fara conditii ! Voi face tot timpul ceea ce tine de mine. Dar eu acum sunt doar Victor Ponta – nu sunt Guvernul Romaniei, si cred ca in aceste momente aveam nevoie de guvernanti!

Acesti sclavi orbi ajunsi sa ne conduca in momente cumplit de grele pentru Romania au o singura preocupare acum: cum sa faca achizitii fara numar si fara limita de suma, totul fara licitatie si fara transparenta! Ca de asta este stare de urgenta: sa faca niste “baieti destepti” niste miliarde profit fara sa ii deranjeze nimeni!

Pot sa fure linistiti: acum Guvernul PNL (in frunte cu Gorghiu – spaima copiilor) se preocupa sa mareasca pedepsele penale pentru cei care nu respecta procedurile sanitare! Facem pariu ca nu o sa inceapa cu Senatorul PNL Chitac? Nici cu liderul PNL Orban care a venit la conferinta de presa? Nici cu liberalii care dadeau flori de 8 Martie la pachet cu virusi? Hai ca gasesc ei alti vinovati!”, scrie Ponta pe Facebook.

Dacă să-l credeți sau nu e opțional. Însă recunosc că tare mult l-aș vrea pe Ponta în autoizolare cu Orlando Teodorovici. Pentru binele nostru, dar și al lor.

Citește și: Coronavirusul te scapă de datoriile de la bancă

#News