Orlando Teodorovici

În plină criză medicală și socială, Orlando Teodorovici l-ar cam vedea demis pe Ludovic Orban. Se pare că muschetarul pesedist nu împărtășește opiniile liderului său Marcel Ciolacu, în ceea ce privește necesitatea de a avea acum un guvern stabil și de a ne delimita, cel puțin temporar, de jocurile politice și de luptele fără sens. Ceea ce mă face să mă gândesc că Teodorovici o fi găsit vreo mașină a timpului, cu care s-a întors înapoi în epoca Dragnea de unde a venit cu idei vechi pe care acum le dă de noi. Ne mai revenim și noi, domnu’ Eugen? Nu credeți că-i cazul să mai și evoluăm, să ne adaptăm situației?

”Guvernul Orban a jucat într-un nou episod din spectacolul penibil cu care ne-a obișnuit.

Mult trâmbițatele măsuri economice anunțate și aprobate în ordonanța adoptată nu sunt decât vorbe goale, mult populism și, din păcate, nimic concret pentru mediul de afaceri și pentru populație!!!

Ordonanța nu arată altceva decât că membrii guvernului care au discutat cu reprezentanții mediului de afaceri, ori nu au înțeles ceea ce se cere, ori erau mult prea ocupați să-și facă selfie-uri…

P.S. Decretul președintelui ar fi trebuit să prevadă demiterea de urgență a lui Orban și a acestor așa-ziși “specialiști” în ale economiei din jurul lui, care nu sunt capabili să înțeleagă adevăratele nevoi și așteptări ale populației și ale mediului economic din România!”, scrie Eugen Teodorovici pe pagina de Facebook.

Nu c-ar fi rău să dai sugestii unui guvern care-i și-așa depășit de situație în această perioadă, însă poate că orice politician din România lui martie 2020 ar trebui să învețe să-și raționalizeze veninul. Că așa, din gură știm cu toții să dăm!

Citește și: Dan Tapalagă și teoria conspirației

#News