Rareș Bogdan / Foto: Facebook

În ceea ce-l privește pe Rareș Bogdan, recunosc că am fost o perioadă speptică, neștiind exact ce să cred despre intențiile lui, declarațiile fiindu-i destul de controversate și haotice. Dacă înainte îl știam pe acesta ca fiind jurnalistul ăla guraliv care nu iartă pe nimeni din nicio clasă politică, iată că odată cu intrarea lui în PNL, m-am trezit un pic bulversată de situație.

Cu toate că declarațiile lui Bogdan nu au fost întotdeauna dintre cele mai logice, ori dintre cele mai susținute, schimbându-și opiniile de la o zi la alta, de data asta acesta face, cel puțin în opinia mea, un lucru bun. În încercarea de a-i depista pe toți cei ce încearcă să profite de criza creată de Coronavirus pentru a face profit rapid și gras, Rareș Bogdan îi îndeamnă pe oameni să semnaleze cazurile concrete de prin piețe și magazine.

„Am o mare rugaminte! Doar impreuna putem reusi. Va rog frumos sa imi scrieti aici daca in ultimele 72 de ore s-au modificat preturile la produse alimentare, de curatenie/dezinfectanti sau la medicamente in locurile pe care pe frecventati Dumneavoastra. M-ar ajuta sa fie cat mai multe exemple concrete! Nu ce v-a spus cineva, doar exemple concrete pe le-ati intalnit Dumneavoastra, cat a fost produsul saptamana trecuta marti si cat a fost ieri, spre exemplu. Multumesc.”, posta de curând Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Răspunsurile apar și ele într-un număr covârșitor la scurt timp după postare:

De lăudat inițiativa lui Rareș Bogdan, n-am ce zice! Însă va rămâne asta doar o altă postare populară pe Facebook sau se va rezolva ceva cu ea?

Citește și: Rareș Bogdan îndeamnă la unitate politică

#News