Răzvan Cuc, supărat pe ministrul Drulă

Actualul ministrul al Transporturilor a inaugurat pista „proiectată” de Cuc

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc e supărat „ocnă” că i-a fost inaugurată pista 2 de la Aeroportul Henry Coandă, fără ca el să fie invitat. Într-o postare pe Facebook, Răzvan Cuc se întreabă, cum vor reacționa ministrul Drulă și vicele Barna, considerându-l pe Drulă „un mincinos fără pereche”.

„În această dimineața, dl Drulă și șeful lui direct, vicepremierul Barna, inaugurează pista nr 2 a Aeroportului Henri Coandă. Un proiect semnat de mine în 2019, când eram ministru al transporturilor. Ce credeți că vor face? Eu sunt sigur că se vor lăuda că au făcut-o ei!”, a scris fostul ministru Cuc, pe Facebook.

Pista are o lungime de 3,5 km, lățimea de 60m, din care 45 m reprezintă suprafață portantă și acostamente de 7,5 m. A fost construită în 1987 și a beneficiat de o reparație capitală în 1997, până la actuala modernizare fiind derulate numai lucrări de mentenanță.

„Mincinos fără pereche sau un individ cu mari probleme de memorie”

Răzvan Cuc s-a arătat vehement și cu privire la deciziile pe care Drulă le-a luat, chiar după învestire, acuzându-l pe acesta de ostilitate pentru „capitalul românesc”, pe lângă „problemele de memorie”. Acesta a făcut referire în special la modernizarea DN 71, Bâldana-Târgoviște-Sinaia, pentru care Drulă a reziliat contractul, ce fususe câștigat de o firmă românească. „La o zi după ce a reziliat acel contract, dl Drulă a anunțat că nu se vor mai face modernizări ca în „anii ’50-‘60”, iar modernizarea DN 71 va fi înlocuită cu realizarea unui drum expres. «Lărgirea la patru benzi este un chin și pentru locuitorii din aceste zone, și pentru șoferii care merg pe aceste drumuri», declara mulțumit dl Drulă”, a scris Cuc.

Buget pentru „4 benzi”, nu pentru „expres”

„Dar iată că în noul buget al Ministerului Transporturilor, dl Drulă propune din nou finanțare pentru modernizarea DN 71. Pentru lărgirea la 4 benzi. Niciun cuvânt despre vreun drum expres. Nicio explicație despre motivul pentru care la o lună de la rezilierea acelui contract, modernizarea ca în „anii ’50-‘60” este din nou actuală. Iată că dl Drulă nu este numai un nepriceput pripășit inexplicabil (sau, nu?!) la cârma Ministerului Transporturilor. Este și un mincinos fără pereche sau un individ cu mari probleme de memorie. Și are o constantă ostilitate, așa cum au toți colegii săi din USR, față de tot ceea ce înseamnă capital românesc.”, a mai spus senatorul PSD.

Citește și: Cuc, politicianul care a râs când a auzit că au murit 14 oameni