Andrei Gerea

Andrei Gerea deminsionează din ALDE

După ce în cursul zilei de ieri a fost înlocuit de la șefia filialei ALDE București, Andrei Gerea a decis că e cazul să-și strângă jucăriile și să plece de tot din partid. Până la urmă, ce rost ar mai avea să rămână acolo unde oricum nu mai este dorit?

Conflictul inițial a pornit de la critica pe care i-a adus-o liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, potrivit căreia, acesta nu ar mai fi potrivit pentru funcția de conducere și de răspundere a partidului, măsurile luate de către Tăriceanu fiind menite să desființeze partidul și așa nu prea bine cotat în sondaje.

Răzbunător cum îl știm, Tăriceanu a făcut el ce-a făcut și i-a tăiat piuitul lui Andrei Gerea, înlăturându-l de la șefia filialei ALDE București.

Următorul pas logic pentru Gerea a fost cel de a demisiona din ALDE, întrucât se pare că nu-și mai găsește rostul pe aici.

Citește și: Răzbunări și artificii. Tăriceanu vs. Gerea

Postarea integrală a lui Andrei Gerea de pe Facebook:

„Recunosc că speram la o cu totul altă reacție față de repetatele mele apeluri de reformare și revitalizare a ALDE! Speram ca dl. Tăriceanu să facă un minim gest prin care să deschidă o perspectivă de încredere și speranță! A ales să continue același joc duplicitar și păgubos!

Este a doua oară, dle Tăriceanu, când mă schimbați de la conducerea ALDE București. Este și ultima dată, pentru că plec din ALDE!

Prima oară, am fost schimbat tot pe motive de orgoliu și țâfnă, atunci când a candidat dl. Daniel Barbu la Primăria Generală. A fost un „sacrificiu care a meritat”, pentru că a reușit să obțină un impresionant 3%! Atunci eu am candidat la Primăria Pitești și am obținut peste 14%, depășind inclusiv PNL. Am obținut alături de echipa pe care am format-o aici patru mandate de consilieri locali, iar datorită scorului la nivel județean, prin negocieri, am obținut pentru ALDE postul de vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș.

Am muncit pentru partid, împreună cu alți colegi, oriunde a fost nevoie, și la ALDE Constanța și la ALDE București. Nu regret efortul depus. Regret faptul că munca a fost în zadar pentru că, brusc, deciziile pe care le-ați luat au distrus proiectele ALDE și încrederea în acest partid.

Vă urez succes! Deși probabil în curând o să ajungeți să numiți aceiași 10 oameni, președinți de organizații în toate județele țării. Nu va fi greu, pentru că din păcate nu prea vor mai avea pe cine conduce!

Începând de astăzi, voi construi în afara ALDE proiectul „Prin noi înșine”, proiect pe care vi l-am propus și l-ați refuzat!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Andrei Gerea.

#News