Plan roșu de intervenție activat în urma unui accident rutier grav produs în județul Buzău

Printre victimele accidentului se numără și doi copii.

SMURD
SMURD

Autorităţile din Buzău au activat, vineri, Planul Roşu de Intervenţie, în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz. 6 persoane au fost rănite şi sunt evaluate la faţa locului. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.„Trafic blocat la ieșire din municipiul Buzău, la intersecția DN2E85 cu DN1B, accident rutier, potrivit stiripesurse.ro.

Din primele date se pare că este vorba de o coliziune multiplă între autovehicule, persoanele implicate sunt evaluate medical. Printre victimele accidentului se numără și doi copii.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute. ”Din primele date se pare că este vorba de o coliziune multiplă între autovehicule, persoanele implicate sunt evaluate medical. La faţa locului intervin echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, care gestionează misiunea de salvare a victimelor, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie”, a transmis IPJ Buzău. Poliţiştii rutieri asigură zona şi, după finalizarea intervenţiei reprezentaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), poliţiştii vor face cercetarea la faţa locului. Ajustări în sistemul e-Factura, anunțate de către Ministerul de Finanțe