Fratele Mădălinei Manole, în conflict cu fostul soț al acesteia. Petru Mircea nu îi dă voie lui Marian să-și vadă nepotul

Marian Manole, fratele regretatei cântărețe, îl acuză pe fostul soț al acesteia, Petru Mircea, că nu i-ar da voie să-și vadă nepotul

Foto: Petru Mircea și fiul Mădălinei Manole / foto: preluare Click.ro

Fratele regretatei cântărețe, Mădălina Manole, se află într-un conflict major cu fostul soț al acesteia, Petru Mircea. Potrivit Click.ro, Petru Mircea nu i-ar da voie lui Marian Manole să se întâlnească cu nepotul său, în vârstă acum de 12 ani.

Băiatul Mădălinei Manole a împlinit 12 ani în data de 8 iunie

Conform sursei menționate anterior, Marian Manole nu și-ar mai fi văzut nepotul, pe Petru Mircea junior, de când acesta era bebeluș. În iunie, băiatul a împlinit vârsta de 12 ani. Mai mult, interdicția impusă de Petru Mircea senior, fostul soț al celebrei cântărețe, s-ar extinde pentru toată familia Mădălinei Manole.

Am rugat un văr să-l sune! Eu sunt blocat (n.r. pe telefon). Să-l roage să ne primească și pe noi câteva minute duminică, să-i dăm cadourile lui Petru jr, nepotul meu și vărul lui Mihai! Aștept răspuns! Dar nu cred că acceptă! Acum două luni, când am fost la Otopeni, era plin de ură și venin! Mi-a interzis să mai calc pe acolo! Mi-a vorbit urât, atunci, la poartă!

Marian Manole

Mădălina a murit în data de 14 iulie 2020. La momentul respectiv, organele de anchetă au decis că ar fi fost vorba despre o sinucidere. Ulterior, presa de profil a speculat ideea unei crime, plasându-l pe Petru Mircea în rol principal. Supoziția nu a fost dovedită niciodată, însă vehiculată – fără dovezi – de familia cântăreței.

De fapt, acela a fost și momentul când relațiile dintre familia Mădălinei Manole și Petru Mircea s-au stricat, cel din urmă luând decizia unei separări și privându-și fiul de prezența bunicilor sau a unchiului.

Mama Mădălinei Manole a murit în urmă cu patru ani, de cancer, iar tatăl acesteia în toamna trecută, de Covid. Niciunul dintre ei nu a mai apucat să-și vadă nepotul crescând.

Citește și: „Faimosul” Culiță Sterp și Dana, colega de liceu