Firea îl suspectează pe Nicușor Dan de invidie

Fostul Primar General al Capitalei acuză actuala administrație, condusă de Nicușor Dan, că ar încerca să „șteargă urmele” realizărilor anterioare, prin decolantarea mijloacelor de transport din București

Gabriela Firea a reacționat pe Facebook, imediat după anunțul actualului Primar General al Capitalei, potrivit căruia autobuzele din Capitală ar urma să fie decolantate pentru ca, ulterior, pe acestea să fie colantată publicitate care să aducă venituri suplimentare municipalității.

Nemulțumită de rebranduirea autobuzelor din Capitală, Firea a declarat că adevăratul motiv pentru recolantare ar fi faptul că pe Nicușor Dan l-ar deranja „realizările” fostei administrații bucureștene, pe mijloacele de transport, în varianta lor actuală, fiind scris că acestea au fost achiziționate în 2018, adică pe durata mandatului de primar al Gabrielei Firea.

„Nu e în stare să construiască și atunci dārâmā tot! Când am ajuns primar, bucureștenii călătoreau înghesuiți în autobuze, unii chiar pe scară, punându-și viața în pericol. Am achiziționat 400 de autobuze noi Euro 6 și 130 autobuze Hybrid.”, a declarat Gabriela Firea, punctându-și realizările avute în mandatul de Primar General al Capitalei (2016-2020).

Gabriela Firea, îngrijorată că bucureștenii nu vor vedea nimic pe fereastră

Dincolo de încercarea de minimalizare a realizărilor fostei administrații, Firea remarcă, de asemenea, că oamenii nu vor mai putea admira priveliștea bucureșteană în timpul unei călătorii cu autobuzul, din pricina reclamelor aplicate înclusiv pe geamurile mijloacelor de transport în comun, „plus că mulți călători simt un sentiment de claustrofobie, doar ca să umple buzunarele unor băieți”, adaugă aceasta.

Stai liniștit, Plicușor!

În încheierea mesajului, fostul primar al Bucureștiului îi transmite un mesaj actualului primar, asigurându-l că bucureștenii nu vor uita (probabil la următoarele alegeri locale) cine a construit și cine nu. „Te-ai ocupat doar de blocări, stopări, rașchetări, demolări și polițe. Ține minte 3 cuvinte : vei deconta tot.”, își încheie Gabriela Firea mesajul postat pe pagina sa de socializare.

Citește și: Primăria București va vinde reclamă pe autobuzele STB

#News