Anca Dragu și Ludovic Orban (captură video)

Șefa Senatului, Anca Dragu și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban s-au imunizat la centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

După vaccinare, Anca Dragu a declarat că își dorește o revenire la normal. „M-am vaccinat pentru că doar astfel putem să ne reluăm viețile, putem să ne vizităm familia, putem să ne plimbăm, putem revenim la viața noastră normală. Vaccinarea este un semn foarte bun pentru economia românească și este un semn bun pentru acest început de an.”, a spus Anca Dragu.

Liderul PNL, Orban consideră că acțiunea sa, de a se vaccina public, a fost de a da un exemplu românilor. Am luat decizia de a mă vaccina în special pentru a arăta românilor că trebuie să aibă încredere în vaccin, că nu există niciun risc în procesul de vaccinare. Vaccinarea este singura șansă pentru a reveni la o viață normală, această campanie este fundamentală pentru întreaga societate și pentru repornirea economiei.”, a explicat Orban.

Acest lucru s-a putut observa chiar de după ce președintele Iohannis s-a imunizat, dovadă fiind numărul mare de accesari a programei pentru vaccinare, ce nu a făcut față valului de solicitări.

De la începutul campaniei de vaccinare, din 27 decembrie 2020, au fost vaccinate 235.239 de persoane, din care 1.951 s-au aflat la a doua doză. În ultimele 24 de ore s-au imunizat 29.162 de persoane, iar la rapel au fost 1.075 de persoane.

Citește și: George Simion se va vaccina, dar nu acum

#News