Ludovic Orban

Lui Orban nu-i pasă de avizele negative

După ce ieri, comisiile au respins aproape toate propunerile de miniștri ale cabinetului Orban II, în afară de una, ce-i drept, și anume cea a ministrului Nicolae Ciucă, Orban a decis că-i cazul să nu ia prea în serios întâmplarea.

Potrivit acestuia, ceea ce se întâmpla acum ar fi doar rezultatul alegerilor din 2016, situație pe care PNL se chinuie să o schimbe, pentru ca majoritatea parlamentară PSD-istă să fie dărâmată; astfel să nu mai există piedici pe viitor.

Așadar, lui Orban nu-i pasă de votul din comisii și este de părere că pasul următor ar trebui să fie reprezentat de alegerile anticipate, alegeri care să dea ocazia românilor să-și voteze parlamentarii în cunoștință de cauză.

Citește și: Vela i-ar da afară pe parlamentari din parlament, dacă ar putea

Declarația integrală a lui Ludovic Orban

„Audierile din comisie sigur că se derulează în niște conditii politice care sunt rezultatul alegerilor din 2016. Si, așa cum v-am spus și la audierile anterioare, ultimii care pot să judece ministrii sunt parlamentarii PSD.

Indiferent cum vor vota parlamentarii PSD, ministrii din echipa pe care o conduc e important să prezinte ce au facut, cum au reparat gravele disfunctionalitati și să prezinte viziunea PNL privitor la solutiile pentru fiecare domeniu.

Nu ne intereseaza votul în comisii, pentru că votul in comisii este viciat de lipsa de reprezentativitate a actualului Parlament fata de optiunile actuale ale cetatenilor care s-au manifestat clar, limpede, în cursul anului electoral 2019”, a declarat Orban, potrivit ziare.com 

#News