Marcel Vela

Vela i-ar cam trimite la plimbare pe parlamentari, dacă ar putea!

Cel puțin asta reiese din declarația ministrului, după ce a primit aviz negativ din partea parlamentarilor, în urmă cu foarte puțin timp.

„Normal, s-a votat politic, eu mi-am prezentat punctele de vedere, cred că cel mai bine a fost faptul că cetăţenii României au văzut că ceea ce vrem noi să facem este pentru binele României. Propunerile de eficientizare a Ministerului Afacerilor Interne, tot ceea ce am făcut până acum ca activitate în ultimele trei luni sunt măsuri care aduc plus valoare în relaţia ministerului cu cetăţenii. Votul acesta negativ arată încă odată că PSD-ul, parlamentari puşi în funcţii de deputaţi sau de senatori din pixul domnului Dragnea, nu mai au ce căuta în Parlament, votează la comandă şi ar trebui să plece acasă. Aşadar, susţin alegerile anticipate”, a afirmat Marcel Vela, vizibil iritat de cele întâmplate de curând.

Citește și: Trei miniștri propuși de Orban, aviz negativ de la parlamentari

Vela i-ar cam da afară, doar că momentan, nu poate!

Nu știm exact la ce s-ar fi așteptat ministrul Vela din partea majorității PSD, având în vedere moțiunea de cenzură împotriva guvernului din care face parte. În plus, Vela a fost mereu un aprig contestator al celor de la PSD, așadar, decizia parlamentarilor nu ar trebui să mire pe absolut nimeni, în condițiile astea.

Ceilalți doi miniștri ce au primit aviz negativ până în acest moment sunt Florin Cîțu, ministrul Finanțelor și Costel Alexe, ministurl Mediului. Un singur ministru din cabinetul Orban a primit până acum aviz poziiv, acesta fiind Nicolae Ciucă, ministrul Apărării.

Citește și: Guvernul Orban II intră sub lupa audierilor

#News