Eugen Teodorovici

Așa cum ne-a obișnuit, Eugen Orlando Teododovici are o părere foarte bună despre sine, iar acest lucru nu pare să se fi schimbat nici de când i s-a scurtat funcție de ministru al Finanțelor.

Citește și: Vela i-ar da afară pe parlamentari din parlament, dacă ar putea

„Ați spus că ați făcut pe informatizare. Aveți o singură procedură lansată pe informatizare de 3 luni de zile încoace. A fost lansată înainte să veniți dumneavoastră. Ordonanța pentru reforma ANAF, Hotărârea de Guvern sunt făcute, știți foarte bine, dinainte să veniți dumneavoastră. Foarte bine că le promovați. M-aș bucura foarte mult, o să aveți din partea mea susținere în această reformă”, a spus Teodorovici.

 „Nu puteți să invocați un partid sau altul pentru lipsa reformei în finanțe, știm foarte bine cu toții. Poate dacă doriți un exemplu pentru care nu s-a făcut ceva în Finanțe, de ce TVA-ul nu a fost rambursat la timp, luați fiecare județ în parte și luați-le pe acelea unde aveți șefi de Finanțe județene care sunt mai prezenți ca membri de partid PNL la ședințele PNL. Eu n-am schimbat niciodată un om pe alte criterii decât pe cele profesionale”, a continuat acesta.

Nu e un secret faptul că Teodorovici nu-l vede cu ochi prea buni pe Florin Cîțu, omul care i-a tras scaunul de sub fund


„Cum să aprobe CSAT un caiet de sarcini cu specificații tehnice? Cum putem să credem noi că domnul președinte Iohannis sau cei prezenți în jurul mesei se pricep la acele specificații? M-aș bucura foarte mult să obțineți în CSAT acea decizie prin care să atribuiți în mod direct un contract în special în zona ANAF de informatizare. Cine va semna acea atribuire directă își va asuma un dosar penal și, implicit, câțiva ani de pușcărie, dar merită un sacrificiu, mai ales dacă e din zona liberală pentru națiunea română. Dacă o faceți, aveți susținerea mea”, a spus Teodorovici.


Pavel Popescu: Vreau să vă zic doar o chestiune. Pentru mine, și eu și colegul meu Vîlceanu (Dan Vîlceanu n.r.) încercăm de câteva minute să înțelegem tragedia asta a dumneavoastră. Este tragedia liliacului care nu e nici mamifer, nici pasăre. Nu știm dacă sunteți liberal sau socialis


Întreupt de deputatul PNL, Pavel Popescu, Teodorovici i-a dat replica


Teodorovici: Cum v-ați dat seama ce sunt? Cu lumina stinsă sau aprinsă?
Ceva mai târziu, Eugen Teodorovici citea o scrisoare a Finanțelor din februarie cu privire la deficit.
Popescu: Acum câteva luni (ați declarat n.r.), nu știu, ori aveți o memorie scurtă…

Eugen Teodorovici: Nu, scurt nu am nimic.

Ne-am lămurit! Teodorovici: nimic scurt, totul lung! Dar mandatul? Cât e mandatul? Dincolo era mai lung!

#News