Eugen Teodorovici și postul „rezervat” de la Curtea de Conturi

Fostul senator se victimizează. Fake news cu privire la funcția sa

Fostul ministru de Finanțe, social democratul Eugen Teodorovici s-a întors la Curtea de Conturi, după ce a pierdut alegerile parlamentare din decembrie 2020. Într-o postare pe o rețea de socializare, Teodorovici a precizat că funcția pe care o ocupă acum i-a fost „rezervată”, fiind câștigată în urma unui concurs public, în 2010, „așa cum este rezervat și postul de profesor, președintelui Iohannis”. Mai mult, Teororovici se consideră victima unui fake-news, după ce mai multe publicații au anunțat că a fost „salvat” de PSD și „băgat director la Curtea de Conturi, lângă Bădălău”.

„Funcția de auditor pe care o ocup în prezent, am câștigat-o prin concurs public încă din anul 2010 și conform legii, atât timp cât am deținut poziții de demnitate publică (ministru, senator etc.), postul de bază mi-a fost rezervat, așa cum este rezervat și postul de profesor, președintelui Iohannis … și altora. Ceva normal, firesc și legal!

Astfel de articole, probabil «recompensate» într-un fel sau altul, la vedere sau mai puțin, încălcând TOATE regulile de bun simț dar și deontologice, murdăresc la propriu … societatea românească! Oare de ce nu cere nimeni ca și astfel de «jurnaliști» să-și prezinte public veniturile obținute și astfel, românii să poată vedea cine sunt cei care aruncă piatra …”, a scris Teodorovici, în postarea de pe Facebook.

Acesta a apreciat totuși calitatea românilor, despre care spune că „încep să facă diferența dintre cei care au făcut lucruri bune pentru acest popor și pentru România și cei care doresc ca aceasta țară să fie una de mâna a doua…”, a concluzionat fostul finanțist al României.

Citește și: Teodorovici vrea demisia lui Iohannis

#News