Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici îi cere demisia lui Klaus Iohannis, invocând cazul Colectiv din 2015, cel în care președintele cerea, de urgență, demisii. Potrivit lui Teodorovici, Klaus Iohannis ar evita acum să ia o poziție, odată cu tragedia de la Spitalul de Urgență de la Piatra Neamț, întrucât vorbim, de data aceasta, despre un guvern pe care acesta îl agrează, guvernul liberal condus de Ludovic Orban.

Eugen Teodorovici: „Dacă și acum, ca în 2015, ești la fel de ÎNDURERAT, CUTREMURAT și INDIGNAT, atunci, DEMISIA TA și GUVERNULUI TĂU”

„Dacă mai ai un minim de onoare și decență, ești OBLIGAT să-ți dai DEMISIA imediat! Ai rămas singura „constantă” politică între două mari tragedii și nici măcar nu ai tăria de caracter pentru a le „judeca” la fel!”.

ATUNCI, ai cerut demisia guvernului, iar ACUM, când ai guvernul tău … Guvernul tău #VINOVAT pentru BLOCAREA, din motive strict politice, a Spitalului mobil de la Lețcani, care putea salva vieți omenești! Și pentru CE toate acestea? Doar pentru că a fost construit de adversarii politici Werner Iohannis, ești un președinte #LAȘ NU poți admite nici măcar acum, după această tragedie, că ai #EȘUAT lamentabil în toate planurile TALE și vei rămâne în istorie drept șeful de stat care a ajuns să-și saboteze semenii, propriul popor, doar din #URĂ și sete de #RĂZBUNARE politică

#DEMISIA, gu-WERNER IOHANNIS”, scrie Eugen Teodorovici, pe contul său de Facebook.

Citește și: Un supraviețuitor Colectiv îi cere demisia lui Tătaru

#News