Horoscop azi, luni 18 septembrie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic principal al zilei este realizat de cuadratura lui Venus de pe Leu cu Jupiter, în retrogradare, de pe Taur. Expresia acestui aspect celest este una mai puțin pozitivă, vorbindu-ne de atitudini ce țin de: nepăsare, imaturitate, vanitate, delăsare, indiferență, excesivitate, superficialitate, egoism și imoralitate. Cheia, soluția echilibrării energiilor disonante ale acestei zile stă în dezvoltarea unor atitudini ce țin de: maturitate, sinceritate, diligență, seriozitate, înțelepciune, corectitudine, temperație, fidelitate și justețe.

BERBEC

Fiți ceva mai sensibili, tandri și afectuoși în relația cu persoana iubită! Încercați să optați pentru mai multă disciplină când vine vorba de cheltuieli financiare! Folosiți-vă darurile și talentele doar înspre scopuri nobile!

TAUR

Puteți întâmpina unele probleme în relația cu o femeie mai tânără din familie. Nu este o zi fastă nici pentru schimbări de ordin estetic în casă. Vă puteți arăta și cumva mai egoiști și vanitoși, fiind necesar să vă reformați atitudinea!

GEMENI

Este posibil să primiți o veste mai neplăcută despre sau de la o femeie mai tânără! Încercați să fiți și ceva mai sinceri și mai sensibili în comunicare, în discurs. Feriți-vă, pe cât vă este cu putință, de excese!

RAC

Evitați să vă dezlănțuiți în cheltuieli extravagante, fiind necesar să fiți ceva mai moderați și chibzuiți cu banii! Un prieten mai influent și prestigios vă poate dezamăgi sever.

LEU

Astrele vă prezintă cumva mai capricioși, superficiali și hipersensibili în plan afectiv! Căutați să nu faceți o dramă din problemele acestei zile! Fiți atenți și la un risc ceva mai ridicat de conflicte cu persoane influente în plan social!

FECIOARĂ

Cam nu ar fi indicat să vă implicați în escapade sau aventuri sentimentale mai controversate în această zi! Totodată, căutați să fiți și ceva mai onești și drepți!

BALANȚĂ

Vi se pot ivi unele neînțelegeri sau chiar certuri în relația cu o prietenă mai tânără! Totodată, aveți parte și de un risc cumva mai semnificativ de incidente ori de accidente, deci fiți ceva mai grijulii!

SCORPION

Puteți atrage dușmănia un femei mai tinere cu un statut social excelent! Fiți ceva mai ponderați și diplomați și în relația cu șefii! Optați pentru mai multă fidelitate în viața de cuplu!

SĂGETĂTOR

Aveți parte de o zi cam nepotrivită pentru drumuri și călătorii mai lungi! Puteți primi și o veste mai neplăcută despre ori de la o femeie mai tânără de la mare depărtare! Mai multă grijă și cu sănătatea!

CAPRICORN

Vi se preconizează o tendință de îndatorare financiară înaltă, fiind util să fiți ceva mai calculați cu banii! Totodată, căutați să fiți ceva mai temperați și în viața romantică!

VĂRSĂTOR

Veți avea parte de o zi cam pătimașă și volatilă în viața maritală! Astrele vă mai relevă și un risc destul de important de neînțelegeri în relația cu un bărbat mai matur cu autoritate din familie!

PEȘTI

La locul de muncă vi se pot prezenta unele dificultăți în relația cu o colegă mai tânără! Căutați să fiți ceva mai onești și mai ponderați în comunicare, în discurs!

Horoscop HashtagNews