Restricții timp de 3 luni pe Valea Oltului

Restricțiile vor fi valabile până pe 14 noiembrie.

Valea Oltului
Valea Oltului srsa foto pixabay

Traficul rutier pe DN7 Valea Oltului va fi restricționat, între kilometri 246 și 251, pentru executarea unor lucrări de stabilizare a versanților și de amenajare a trotuarelor, a accesului la proprietăți din localitatea Boița și de refacere a unui pod de cale ferată, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), potrivit stiripesurse.ro.

Pe timpul lucrărilor, circulația se va desfășura pe un sector de drum îngustat, cu o lățime minimă de 5,5 de metri, sau alternativ, pe câte un sens de circulație.

Restricțiile vor fi valabile până pe 14 noiembrie.

Astfel, vor fi restricții temporare de circulație și pe Pasajul Drajna, pe Drumul Național 21, la kilometrul 105, în vederea executării unor lucrări de remediere la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilatație, fiind închis sensul de deplasare Slobozia-Călărași. După finalizarea lucrărilor de remediere pe acest sens de circulație, se va trece la devierea traficului pe celălalt sens, în aceleași condiții. Conducătorii auto sunt rugați să circule cu atenție și să respecte indicațiile polițiștilor de la fața locului.