Mohammad Murad / Vergil Chițac

Dacă într-o primă instanță, numele omului de afaceri Mohammad Murad era asociat cu candidatura la Primăria Municipiului Constanța, din partea PNL, iată că astăzi aflăm că acesta face un pas în spate și îi cedează scaunul său de candidat lui Vergil Chițac, intrat în vizorul opiniei publice ca fiind „liberalul zero”, primul infectat cu Coronavirus dintre oamenii politici.

De atunci, Vergil Chițac nu numai că s-a însănătoșit, însă a scăpat și de dosarul penal ce îl viza pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Ajungând din nou în zilele noastre, aflăm că acesta este noua variantă a PNL Constanța pentru alegerile locale ale municipiului.

Chiar și așa, cu toate că Mohammad Murad se retrage din competiție, pune câteva condiții pentru a accepta noua susținere a lui Vergil Chițac.

 „Dacă nu se merge și pe proiectele mele, nu sunt convins că se va face acest pact”, a declarat Mohammad Murad, potrivit Replica de Constanţa.

În luna iunie, Mohammad Murad își anunța candidatura pentru Primăria Municipiului Constanța

„Sunt candidat, dar nu sunt al unui partid, momentan. Dacă se schimbă lucrurile în PNL, s-ar putea să fiu. Voi candida sigur. Momentan sunt independent şi voi anunţa paşii şi proiectele următoare când voi inaugura complexul”, spunea la momentul respectiv Muhammad Murad.

Citește și: Chițac a scăpat și de Covid, și de dosar penal

#News