Robert Negoiță, Ioan Sîrbu și Victor Ponta

Ioan Sîrbu, candidatul la Primăria Capitalei, din partea alianței lui Victor Ponta a dat astăzi dovadă de irascibilitate și de lipsă de fair-play, atunci când vine vorba despre contracandidați. În opinia personajului de factură îndoielnică, Ioan Sîrbu, susținut acum pentru primăria generală atât de Ponta, cât și de fiul rătăcitor al PSD-ului, Robert Negoiță, candidat la rândul său la Primăria Sectorului 3, Guvernul nu ar fi venit cu vreo soluție viabilă, preferând să se „baricadeze” în Palatul Victoria.

„Guvernul nu a venit cu nicio soluție, absolut niciuna, s-a baricadat în Palatul Victoria”

Titlurile ziarelor cu mai bine de zece ani in urma. Acum viseaza frumos la ce fapte bune va face cand va fi Primar General

„Este o mare onoare pentru mine să fi candidatul acestei alianţe (…) Am acceptat această provocare într-un context în care Bucureştiul, aşa cum îl ştim cu toţii astăzi, trece printr-o situaţie aproape imposibilă. Doamna Firea a falimentat Bucureştiul, lucrul acesta este ştiut de toată lumea, l-am semnalizat şi când am fost prezentat candidatul alianţei şi constat cu mare insatisfacţie că, de la momentul respectiv şi până astăzi, conturile primăriei sunt închise, sunt blocate, practic primăria este în faliment. Asta a putut doamna Firea să producă în mandatul ei de 4 ani, să aducă primăria în faliment şi la acest lucru a concurat, într-un fel, şi domnul Nicuşor, întrucât a fost consilier o perioadă însemnată, iar problema aceasta pe care Bucureştiul trebuie să o suporte astăzi vine dintr-un trecut.”, a spus candidatul Sîrbu.

Ioan Sîrbu, candidatul lui Ponta este de părere că funcțiile pe care le-a deținut până acum îl califică pentru primărie

„În ceea ce mă priveşte: ştiu, pot şi vreau să fac treabă în cadrul acestei alianţe de succes. Şi, mai cu seamă, ca manager al Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central şi şef al Direcţiei Medicale, sunt funcţii pe care le-am deţinut în cariera mea medico-militară, fiind la bază medic militar, am reuşit să fac din aceste două instituţii poate cele mai prestigioase unităţi medicale din România. Acest exerciţiu al meu, administrativ şi managerial, îmi dă posibilitatea să pot să vin cu soluţii pe care să le implementez şi să putem împreună să traversăm această pandemie.

Avem o misiune imediată. Trebuie ca noi toți să ne unim forțele să punem ideile și gândurile laolaltă astfel încât în septembrie să putem aduce copiii în școli. Este o datorie socială și morală.  (…) Guvernul nu a venit cu nicio soluție, absolut niciuna, s-a baricadat în Palatul Victoria și a transferat toată responsabilitatea primăriilor și directorilor de școli. Este impardonabil așa ceva. Este datoria noastră națională să ne aducem copiii în bănci.

Nu am putut să stau impasibil și în momentul în care dl președinte Ponta și dl primar Negoiță mi-au făcut această ofertă, primul lucru la care m-am gândit a fost că este nevoie de un medic să putem traversa în condiții de siguranță această pandemie”, a mai spus Ioan Sîrbu, cadidatul la Primăria Capitalei, din partea PRO România.

Mai multe despre cine este Ioan Sîrbu, candidatul la Primăria Capitalei din partea lui Victor Ponta, puteți citi într-un articol apărut inițiat pe Ziarul de Investigații: Ioan Sîrbu, „tânăra speranță” a lui Victor Ponta pentru Primăria Capitalei.

Citește și: Onțanu a strâns semnăturile și și-a depus candidatura pentru S2

#News