Nicusor Dan PNL

Candidatul susținut de PNL la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, simte că alianța forțelor de dreapta nu doar că nu se înfiripă, ba chiar tensiunile sunt pe cale să escaladeze și să se transforme într-un război al declarațiilor belicoase astfel că, asumându-și rolul celui ales să-i reprezinte le-a reamintit tuturor celor implicați în potențiala viitoare alianță (de dreapta) că doar împreună vor avea șanse reale de victorie.

„Pentru alegerile din București, unitatea dreptei asigură victoria. Liderii partidelor de dreapta au avut înțelepciunea să creeze un front comun la nivelul Capitalei, acesta fiind cel mai important pas strategic în bătălia pentru schimbare. Eu sunt convins și le-am spus și colegilor: împreună cu candidatura comună la primăria mare, candidaturile comune la sectoare ar garanta o victorie pe linie a dreptei – 7 primării și 7 consilii în București (Primăria Generală și Consiliul General al Municipiului București plus cele 6 primării și consilii de sector)”, a punctat Nicușor Dan.

Reacția pacifistă a candidatului PNL vine pe fondul accentuării tensiunilor dintre liderii USR, Dan Barna, respectiv Ludovic Orban de la PNL, cei doi nereușind să se pună de acord asupra unor candidați comuni. Mai mult, Alianța URS-PLUS și-a prezentat încă de acum două săptămâni candidații proprii la alegerile locale, nemaiașteptând acordul principalilor susținători – PNL.

Până să enunțe soluții și programe de dezvoltare a problemelor reale ale Bucureștiului, infrastructură, trafic, poluare etc, Nicușor Dan visează la o Capitală transformată în centru regional, pe IT, industrii creative, academic și cultural, în condițiile în care: „Avem 100.000 de oameni în IT, o școală de film foarte apreciată. Avem pe zona creativă mulți oameni care câștigă mari concursuri internaționale. Asta e viziunea”, a mai spus Nicușor Dan.

Citește și: Olguța Vasilescu îl retrogradează pe Nicușor Dan la stadiul de „băiețaș”

HashtagNews.ro