Gabriela Firea

Edilul Capitalei, Gabriela Firea anunță ultimele finisaje ale Podului Ciurel, în momentul de față vopsindu-se pilonul central. Cum testele de rezistență au fost efectuate cu succes, se așteaptă ca la finalul verii 2020 Podul Ciurel să fie inaugurat pentru a putea fi dat traficului. Vorbim despre un proiect abandonat inițial, în fază incipientă, pe care echipa actuală a administrației l-a preluat și l-a adus aproape de finalizare.

„Imagini spectaculoase, în premieră, cu ultimele finisaje ale Podului Ciurel. Se vopsește pilonul central. Am trecut cu brio și peste testele de rezistentă statice și dinamice. Muncim toată vară și la finalul acesteia inaugurăm mult-așteptatul Pod Ciurel.
Început acum 10 ani. Abandonat în fază incipientă. Preluat aproape de la zero de noi și dus la bun sfârșit.”, declară primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Cu referire la Nicușor Dan, Gabriela Firea susține că acesta ar fi blocat în instanță proiectul de infrastructură rutieră

Cu toate că acest proiect este benefic, în mod cert, Capitalei, întrucât fluidizarea traficului este una dintre priorități, edilul Gabriela Firea afirmă că au existat blocaje, la un moment dat, mizându-se pe motive închipuite.

„Vă vine să credeți că unul dintre cei care clamează că vrea să “salveze” Bucureștiul a blocat în instanță acest grandios proiect de infrastructura rutieră, atât de necesar pentru fluidizarea traficului?
Pe motive închipuite, cum s-a dovedit în instanță, inclusiv că un prieten avea casă fără autorizație fix pe culoarul de expropriere!
Și se mai vrea, în continuare, lup paznic la oi!”, mai spune Firea.

Citește și: Gabriela Firea anunță investiții de 367,9 milioane de euro în infrastructura de apă și canalizare a Capitalei

#News