Florin Cîțu

Nu e niciun secret: România e țara oamenilor împrumutați. Indiferent că ești simplu muncitor, patron de afacere mai mică sau mai mare, ori Florin Cîțu, îți place să te împrumuți pentru că asta s-a dovedit de ani de zile a fi cea mai bună soluție. Singura soluție, de cele mai multe ori.

Astfel, într-un românism asezonat cu exces de zel, Florin Cîțu ne povestește despre împrumuturile de 3,3 miliarde de dolari, declarând despre acestea că s-au realizat cu dobânzi mult mai mici decât în alte cazuri.

Poate că problema n-ar fi neaparat faptul că Florin Cîțu s-a împrumutat, ci mai de grabă faptul că acesta se laudă cu respectivele împrumuturi.

„Să vorbim şi despre succesul pe care l-a avut România ieri pe pieţele internaţionale. Am împrumutat la 10 şi 30 de ani 3,3 miliarde de dolari. Am mers pe această piaţă din mai multe raţiuni. România nu a mai ieşit pe piaţa de dolari din 2018 şi vă spun că am ieşit mult mai ieftin decât într-o perioadă de boom economic la nivel global. Deci, am reuşit iarăşi să avem dobânzi mai bune. Acest succes pe piaţa financiară, precum şi cel din urmă cu o lună şi ceva, arată clar că investitorii au încredere în economie”, a spus ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.

Citește și: Barna îi somează pe liberali să schimbe strategia anti-Covid

#News