Dan Barna

Liderul USR, Dan Barna i-a certat pe liberali, reproșându-le că strategia lor anti-pandemie nu prea funcționează. De asemenea, acesta ține cu tot dinadinsul să puncteze pe faptul că declarațiile lui nu au nicio legătură cu politicul, părerea fiind a unui cetățean îngrijorat. Barna acuză lipsa de consecvență a Guvernului, aducând în discuție lipsa de reacție a membrilor acestuia, a ultimelor luni.

Astfel, Dan Barna îi somează pe cei din PNL să ia atitudine cât mai rapid și să-și adapteze planurile astfel încât ele să înceapă să funcționeze, întrucât, din câte se poate observa cu ochiul liber, cele curente par să nu aducă rezultatele dorite, analizând situația dramatică a cazurilor de infectare raportate pe zi.

Dan Barna: „Dacă nu acționăm rapid și hotărât, consecințele vor fi mult mai serioase. Și le vom suporta cu toții”

În același mesaj, Dan Barna a ținut să-i asigure pe cei ce-l ascultă că ceea ce zice nu ar trebui neaparat să fie considerat parte dintr-o declarație politic, ci mai de grabă un semnal de alarmă, dat fiind situația gravă în care ne aflăm.

„Strategia anti-pandemie nu funcționează. Numărul cazurilor de Covid-19 crește de la o zi la alta. Unul câte unul, statele europene încep să impună restricții pentru români. Asta are efect atât în plan personal pentru cei care vor să călătorească, cât și pentru companiile care depind de granițe libere pentru a putea să își desfășoare activitatea. Este destul de clar că la nivelul guvernului există o lipsă de direcție în privința combaterii pandemiei. Suntem în momentul în care România trebuie să își facă o evaluare să vadă ce nu a mers bine și să schimbe strategia. O continuare a tendinței din acest moment va aduce tot mai multe pagube atât din punct de vedere al sănătății publice, cât și din cel al posibilității desfășurării unei vieți normale”, a scris, pe Facebook, Dan Barna.

Citește și: Firea: „Testăm pentru a salva economia și locurile de muncă!”

#News