Ana Birchall - sursă foto: Guvernul României

Ana Birchall ne amintește că, pe vremuri, Tudorel Toader inventa centrele de reflecție, o ciudățenie neoficială care îi includea și pe Florin Iordache, dar și pe Lia Savonea. Un fel de gașcă multifuncțională care moșea ceea ce avem acum, CCR-ul nefiind străin de această situație.

„Decizia CCR e doar o peticeală a unei legi croite șmecherește, viclean și împotriva românilor cinstiți. Să ne amintim cine a moșit-o: Florin Iordache, Tudorel Toader, Lia Savonea și compania din “centrele de reflecție”.” a afirmat Ana Birchall, la Realitatea Plus.

Ana Birchall: „Lumea trebuie să știe adevărul!”

„Faptul că au fost declarate neconstituționale câteva aspecte nu înseamnă că celelate puteri pe care acest SIJ încă le are sunt în regulă. Nu, nu sunt deloc în regulă. Tocmai de aceea este extrem de important ca în Senat, și fac apel către toți senatorii să dea un vot în favoarea proiectului pe care eu și câșiva colegi de la USR l-am inițiat pentru ca această secție specială să fie desființată, Și Toader și Savonea ar trebui să-și dea demisia în secunda doi”, a declarat Ana Birchall, la Realitatea Plus.

Citește și: Desene animate: Tudose nu-l place pe Mickey Mouse

#News