Victor Ponta

Cum Victor Ponta pare să nu se mai oprească din lăudat, Eugen Tomac, săturat, cel mai probabil, și el de abundența minciunilor liderului PRO România, decide să-i dea acestuia peste nas și să-i arate că afară-i vopsit gardul, dar înăuntru, ce să vezi, e Ponta. Și-apoi, dacă e să mă întrebi pe mine, nu era neaparat nevoie de intervenția lui Tomac pentru a realiza că în cazul lui Ponta vorbim despre laude fără fundament și despre ascunsul mizeriei sub preș. Cu toate astea, laud inițiativa și sunt de părere că orice bobârnac în plus e un pas în urmă pentru Victor Ponta. Un fel de win-win, dar nu pentru el.

Astfel, potrivit lui Eugen Tomac, prima realizare nerealizată a lui Ponta este chiar Autostrada A1 care, în mod spectaculos (de-acum), ar avea o întârziere de 8 ani, timp în care s-au perindat guverne conduse de Ponta și Dăncilă, printre alții, firește.

”Când îl mai auziți pe Victor Ponta că vorbește despre marile lui realizări, să-i amintiți… că Autostrada A1 are o întârziere de 8 ani, exact cât am avut guvern condus de PSDPonta, PSDragnea și PSDancila!

Potrivit Curții de Conturi Europene, „este foarte puțin probabil ca această autostradă să fie finalizată până în 2030, așa cum s-a planificat în Regulamentul TEN-T. Proiectul înregistrează o întârziere cumulată de opt ani, ceea ce se traduce prin efecte negative importante, cum ar fi ambuteiaje zilnice, blocaje și un grad redus de siguranță a traficului”.”, scrie Eugen Tomac pe Facebook.

Citește și: Rareș Bogdan, cel care încă se visează jurnalist

#News