Face ce face Rareș Bogdan, și iar uită că nu mai jurnalist. Și-acum, fie vorba între noi, niciodată n-am avut vreo pasiune deosebită pentru felul acestuia de-a face jurnalism, însă asta este, până la urmă, o chestiune de gusturi. Astfel, în amintirea vremurilor frumoase în care, în mod excepțional, putea să facă ce vrea el cu ale sale cuvinte, Rareș Bogdan scrie un editorial pentru Digi24 în care dă cu sete în tot ceea e înseamnă PSD.

În opinia lui Rareș Bogdan, refuzul social democraților de a prelungi starea de alertă este o mare greșeală care, la un moment dat, se va răsfrânge asupra populației, ajungându-se ulterior și la decese.

„Veți lipi pe crucile de pe mormintele celor răpuși de coronavirus afișele candidaților și veți spune că dacă era Guvern PSD n-ar fi murit nimeni? Mai aveți un pas până la asta, după modelul de comunicare ales de alt nefericit. Dar priviți-le rudele în ochi, hahalerelor, dacă aveți curajul, și spuneți-le că acest Covid19 este o invenție! Apoi interesați-vă cât de cumplită a fost suferința din ultimele clipe, poate le convingeți să spună că a fost așa, ca o boare! Să vedem, reușiți? Sau îi veți acuza că au fost plătiți să mintă? Chiar sunteți în stare de orice??

Rareș Bogdan: „Până unde ajunge ticăloșia?”

S-au raportat cifre false despre numărul îmbolnăvirilor? Aceasta este enunțul la care recurgeți pentru a câștiga alegerile?? Până unde ajunge ticăloșia? Cât de nemernic să fii încât să te înfigi, ca o căpușă, în nefericirea a peste 1400 de familii, pentru a te asigura că nu te clintești din fruntea unor orașe și comune, pe care le-ai folosit zeci de ai pe post de furnizor de milioane de euro dosite în paradisuri fiscale?

Sau disperarea este atât de mare încât vă protejați, de fapt, libertatea? Stați liniștiți, PNL nu recurge la practica terorizării procurorilor, nu-i amenință că le retează capetele dacă nu găsesc motive să vă lege! Dar nesimțirea voastră a fost atât de mare încât v-ați crezut dumnezei, deci ați făcut greșeli!

Erați convinși că nimeni, niciodată, nu vă va putea incrimina, că nu va putea scoate la iveală jaful de proporții faraonice! Nu degeaba ați măcelărit legile Justiției, codurile juridice! Nu degeaba ați luptat pentru dezincriminarea abuzului în serviciu, infracțiune care vă încurca afacerile! Căci acesta a fost statul român pentru voi, o afacere de famiglie!”, scrie Rareș Bogdan, într-un editorial pentru Digi24.

Citește și: Lista achizițiilor în vreme de COVID, motiv de dispută

#News